biancas76

1

Bucataras
incepator

Targu Mures

Bucataras din 03.05.2010

RETETE29
PRIETENI7
Retete / Aperitive / Garnituri

Salata de vinete cu ardei copti

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2010

Vinetele si ardeii kapia se prajesc, se curata se lasa la scurs si racit. Intre timp din doua galbenuse, mustar si ulei facem o maioneza. Ceapa o tocam marunt iar usturoiul se piseaza. Toate indredientele se adauga in blender si se mixeaza pana obtinem o constinteta cremoasa. Se...

Cartofi cu branza topita

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2010

Am pus la fiert cca 500 g cartofi in coaja. Dupa ce s-au fiert si racit i-am taiat cubulete si i-am pus intr-o cratita in care am pus unt pe fund. Am taiat niste cabanos (2-3 fire cat doriti ), am fiert 2 oua tari, si am pus o branza topita de 140 g taiata cubulete. Aceasta compozitie am...

Chiftele de dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2010

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin robot sau razatoarea mare. Se sareaza si se lasa deoparte cam 20 minute. Intre timp curatam restul legumelor, ceapa o taiem marunt, morcovul il dam prin razatoarea mica si incepem sa calim in putin ulei ceapa pana devine sticloasa. Apoi adaugam...

Cartofi aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2010

Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit si se curata. Ouale se fierb timp de 15 minute. Cartofii ii taiem rondele. Ceapa se taie fasii, ouale la fel, gogosarii tot fasii.Dintr-un ou facem o maioneza cu 50 ml ulei, o lingurita mustar si putina zeama de lamaie.In maioneza punem 100 ml sana...

Oua in sos de rosii

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2010

Ceapa se caleste in putin ulei. Cand e calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se amesteca pana cand se inmoaie si el. Se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc zdrobite cu furculita. Condimentam cu delikat, oregano si lasam la fiert pentru 15 minute. Ouale se sparg in sosul de...

Rosii umplute cu branza

In Aperitive / Garnituri la 23 Iul 2010

Rosii se spala , se taie in doua si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Branza telemea, feta si smantana se pun in bolul unui mixer si se mixeaza bine pana cand obtineti o constitenta cremoasa. Se adauga piper dupa gust. Cu acesta crema se umplu rosiile. Deasupra se orneaza cu rondele...

Tort aperitiv cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2010

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline, dupa care se adauga ardeiul taiat cubulete. Se lasa si el un pic la foc dupa care se toarna peste carnea tocata pregatita intr-un bol. Se adauga condimente dupa gust (eu am pus sare si piper), o capatana usturoi, 3 felii de paine...

Cartofi noi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Iun 2010

Cartofii se pun la inmuiat in putina apa si se curata cu buretele de sarma. Se unge o tava cu ulei (eu am uitat) si se pun cartofii peste care adaugam: patrunjelul tocat, marar, oregano, cascaval,sarea, o cescuta de apa. Se da la cuptor pentru 45 minute la foc moderat. Nu va faceti griji...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]