Cartofi aperitiv

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 5152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 oua fierte tari
  • cateva jumatati de gogosari murati
  • maioneza dintr-un ou
  • 100 ml smantana
  • 100 ml sana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aperitiv:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit si se curata. Ouale se fierb timp de 15 minute. Cartofii ii taiem rondele.
Ceapa se taie fasii, ouale la fel, gogosarii tot fasii.Dintr-un ou facem o maioneza cu 50 ml ulei, o lingurita mustar si putina zeama de lamaie.In maioneza punem 100 ml sana si 100 ml smantana. Punem sare si piper.
Amestecam toate ingredientele.Un aperitiv foarte rapid. Combinatia cartof- ou- ceapa- gogosar e minunata. Incercati si voi.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

25.07.2010, 16:33

Teo 1

26.07.2010, 14:07

Am incercat-o de dimineata ; excelenta , Bianca !

Bunica 1

26.07.2010, 14:58

E o salata foarte buna , dar incearca sa pui maioneza peste cartofii fierbinti si apoi amesteci cu restul . E o bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati