Rosii umplute cu branza

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 4625 vizualizari

 

Delicioase.
Reteta e foarte simpla iar rezultatul e de efect.6 rosii

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii
  • 200 g branza telemea
  • 200 g branza feta
  • 100 g smantana
  • piper
  • 2 fire ceapa pt decor
  • boabe piper pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branza:

Rosii se spala , se taie in doua si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.

Branza telemea, feta si smantana se pun in bolul unui mixer si se mixeaza bine pana cand obtineti o constitenta cremoasa. Se adauga piper dupa gust. Cu acesta crema se umplu rosiile.

Deasupra se orneaza cu rondele de ceapa si cu boabe de piper. Delicioase si aspectuoase. NU?:)) Se servesc cu orice doriti dumneavoastra, noi le vom manca cu salata de vinete cu maioneza. Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

biancas76 1

24.07.2010, 21:46

multumesc

Bunica 1

24.07.2010, 21:50

super , mancare de vara !

ela 1

29.07.2010, 01:10

as tot manca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!