Greta Rachita este un site in care experientele mele din lumea culinara vin impartasite cu toata lumea. Vorbeste de pasiunea mea pentru bucatarie, pentru ingrediente, pentru tehnici de gatit. Retetele mele, sfaturile mele pleaca de la studiu, o scoala in domeniu facuta in Italia, pregatire la unul dintre cei mai importanti bucatari ai lumii, de la nenumarate inceracri facute in bucatarie. Eu vreau sa demonstrez ca atunci cand achizitionezi cele mai bune ingredinete si cand la acestea adaugi pasiune poti transforma bucataria casei tale in cel mai bun restaurant in absolut
Cinnamon rolls sau Melci cu scortisoara
Data:23.07.2017Melcii dospiti cu scortisoara, cunoscuti si sub numele american de cinnamon rolls isi au originea... articol complet
Strudel sarat cu ton si mazare
Data:18.07.2017Cand trebuie sa pregatesc ceva rapid pentru cina sau cand organizam un aperitiv de ultimul minut... articol complet
Escalop din piept de pui cu lamaie
Data:04.07.2017Am spus-o de multe ori. Pieptul de pui nu lipseste niciodata din cosul meu de cumparaturi. Il... articol complet
Quiche cu somon, mazare si mustar
Data:03.07.2017Nu stiu voua, dar mie imi plac foarte mult quiche-urile. Dupa ce faci 2-3 ti se par si foarte... articol complet
Aluat de foietaj rapid
Data:30.06.2017Toti stim ca pentru a face un bun aluat de foietaj avem nevoie de mult timp si de multa, multa... articol complet
Prajitura mea cu caise
Data:29.06.2017Prajitura mea cu caise este ideala pentru zilele calduroase de vara. Este racoritoare si lejera... articol complet
Prajituri Victoria sandwich cu capsuni
Data:26.06.2017Victoria Sandwich este un tort de origine engleza, despre care se spune ca placea foarte mult... articol complet
Placinta de cartofi la cuptor, umpluta
Data:23.06.2017O placinta de cartofi umpluta, copata la cuptor … as putea spune ca este o idee foarte buna... articol complet
Gnoccheti de faina cu sos de zucchine
Data:22.06.2017Daca si voua va plac gnocchi asa cum imi plac si mie, dar vreti o varianta mai light, mai lejera,... articol complet
Chec marmorizat
Data:24.05.2017Astazi sunt melancolica. O fi vremea de afara…sunt deja trei saptamani de cand vedem soarele... articol complet
Chec marmorizat
Data:08.05.2017Astazi sunt melancolica. O fi vremea de afara…sunt deja trei saptamani de cand vedem... articol complet
Crostata cu mere si smantana
Data:12.03.2017Reteta aceasta de crostata cu mere si smantana o pregatesc de obicei cand sunt in pana de idei,... articol complet
Cum sa pregatim o masa clasica, informala? A doua parte
Data:06.03.2017Despre acest subiect am inceput sa discutam intr-un articol trecut, in care treceam in revista,... articol complet
Crema de vanilie, crema pasticcera sau crema de patiserie
Data:05.03.2017Nici nu stiu exact cum ar trebui sa numesc acest preparat. Crema de vanilie mi se pare prea... articol complet
Cum sa pregatim o masa clasica, informala? Prima parte
Data:04.03.2017Intr-un articol trecut vorbeam despre ce este o masa informala. Vorbeam despre diferenta dintre o... articol complet
Despre o masa clasica, informala
Data:26.02.2017Generalitati Astazi plecam de aici – de la o cina informala. Plecam de la o clasica cina... articol complet
Crostata cu urda si ciocolata
Data:20.02.2017Crostata cu urda si ciocolata… reteta asta nu puteti sa o pierdeti! Sunteti obligati sa o... articol complet
San Valentine’s Cupcakes
Data:15.02.2017Planul era sa public aceasta reteta ieri, de San Valentine’s Day…dar nu mi-a iesit.... articol complet
Shepherd’s pie sau o placinta cu ton si mazare
Data:12.02.2017Shepherd’s pie sau placinta pastorului este un preparat unic de origini anglosaxone aparut... articol complet
Cupcake Red Velvet
Data:08.02.2017Mai este o saptamana pana la Valentine’s Day. Exista o sumedenie de polemici in ce priveste... articol complet