Blogosfera culinara

Gecuza

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele

SFINTI MOLDOVENESTI PENTRU DIABETICI

Data:09.03.2014

Astazi s-au sarbatorit cei 40 de mucenici. Vecina mea, Doamna Veronica, nestiind ca sunt... articol complet

CIORBA DE VARZĂ ACRĂ ȘI FASOLE NEAGRĂ

Data:08.03.2014

Ingrediente: O varză acră mică sau un pumn bun de varză acră tocată Un pumn de fasole... articol complet

PRĂJITURA CU MERE ȘI CIOCOLATĂ

Data:01.03.2014

Ingrediente: 30 de biscuiți Petit bure cu cacao (sau atâția câți trebuie să îmbrace de 2... articol complet

BISCUIȚI SĂRAȚI CU NUCI, ROZMARIN ȘI CHIMEN

Data:25.02.2014

Ingrediente: 200 g nuci 300 g făină 200 g unt rece 2 linguri pline cu smântână grasă... articol complet

TORT CU 3 FELURI DE CIOCOLATĂ

Data:21.02.2014

Ingrediente: Pentru blat: 100 g migdale (sau nuci) zdrobite grosier 100g biscuiți cu cacao... articol complet

CHIROȘTI CU BUREȚI ȘI CEAPĂ PRĂJITĂ

Data:20.02.2014

Aceste chiroști (colțunași), preferatele tatălui meu, se mâncau în special în perioadele... articol complet

IȘLERE III

Data:18.02.2014

Ca în fiecare an de Crăciun și anul acesta am pregătit IȘLERE, puțin diferite față de... articol complet

PLĂCINȚELE CU CARNE

Data:16.02.2014

Ingrediente: Pentru aluat: 200 g unt 200 g cremă de brânză (sau 150 g cremă de brânză... articol complet

FURSECURI ARĂBEȘTI CU NUCĂ DE COCOS 2

Data:15.02.2014

Nici de Crăciunul lui 2013 n-au lipsit aceste minunate fursecuri. Rețéta diferă  puțin... articol complet

BORȘ DE FASOLE CU “BURECHIUȘE” SAU “URECHIUȘELE BABEI”

Data:14.02.2014

Acest borș se mânca în trecut, alături de alte produse de post în ultima zi a posturilor... articol complet

CORNULEȚE CU GEM DE CAISE ȘI FRUCTE USCATE

Data:13.02.2014

Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 50 g zahăr 1/2 linguriță de sare o linguriță... articol complet

CALAMAR CU PĂTRUNJEL ȘI PENNE TRICOLORE

Data:11.02.2014

Ingrediente : 300 g inele de calamar 2 căței de usturoi 1/2 legătură de pătrunjel 2... articol complet

FURSECURI CU SMÂNTÂNĂ ŞI RAHAT

Data:09.02.2014

Ingrediente: 400 ml smântână grasă (peste 30% grăsime) 400 ml ulei de preferat ulei de... articol complet

FASOLE PRĂJITE CU MĂRAR USCAT

Data:07.02.2014

Spre deosebire de Bunica Domnica (bunica mea dinspre mamă), care pregătea fasolea prăjită ca... articol complet

SUPA DE BOB CU COSTIŢĂ AFUMATĂ

Data:06.02.2014

Ingrediente: Un pumn de bob uscat 300 g costiţă afumată Două  cepe Doi  morcovi mici... articol complet

BRĂDUŢI CU GHIMBIR

Data:05.02.2014

Pentru că au un succes deosebit la copii (nepoțeii mei), nici de Crăciunul acesta nu au... articol complet

ȘAORMA DE CASĂ

Data:04.02.2014

Acum, că am lipiile, am trecut la prepararea propriuzisă a șaormei (cantitățile... articol complet

LIPII PENTRU ŞAORMA

Data:03.02.2014

Ingrediente: 600 g făină 6 linguri cu ulei O linguriţă cu sare Un pliculeţ cu praf de... articol complet

FURSECURI CU NUCI SI GEM DE CAISE

Data:02.02.2014

Ingrediente: 200 g făină 50 g nuci măcinate 100 g zahăr un vârf de cuţit de... articol complet

BISCUIŢI MARMORAŢI

Data:30.01.2014

Ingrediente: 50 g făină 40 g unt 30 g zahăr 2 linguri cu cacao O lingură cu nuci... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]