Blogosfera culinara

Gecuza

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele

PIEPT DE PUI CU HRIBI ŞI SMÂNTÂNĂ

Data:29.01.2014

Ingrediente: Un piept de pui  (6-700 g), dezosat şi fără piele O ceapă O lingură cu unt... articol complet

BRIOŞE CU VIŞINE

Data:19.01.2014

Ingrediente: 2 ouă 200 g zahăr 200 ml ulei 300 ml iaurt 400 g făină Un plic de praf de... articol complet

PRĂJITURA CU MIERE ŞI NUCI

Data:18.01.2014

Ingrediente: Aluat: 300 g făină 50 g zahăr 200 g unt 2 linguri cu smântână Un vârf... articol complet

FURSECURI CALE

Data:17.01.2014

Aspectoase, aromate, fine... Ingrediente: 5 ouă 10 linguri cu ulei 10 linguri cu zahăr... articol complet

FILE DE ŞALĂU ÎN ASPIC

Data:16.01.2014

Ingrediente: Un şalău de aproximativ 1 kg 2 cepe mici 2 morcovi mici 3 boabe de piper... articol complet

ENGLISH CAKE

Data:15.01.2014

Dintre dulciurile care s-au bucurat de succes între copiii mei şi prietenii lor  la... articol complet

MUSACA DE RADACINI INTREMATOARE DE TELINA

Data:24.12.2013

DE-ALE GURII DIN BATRANI, cap. „CONTINENTALUL ROMANESC”, pag. 42 Alta musaca acum, c-o... articol complet

PLĂCINTA CU MERE - reţeta de la tanti Lucreţia

Data:21.12.2013

Cum arătam la reţeta de PLĂCINTĂ  CU BRÂNZĂ DE VACI - reţeta de la tanti... articol complet

PRAZ CU MĂSLINE

Data:19.12.2013

Ingrediente: Pentru două porţii O ceapă mare Un praz mijlociu 2-3 linguri cu ulei 2-3... articol complet

OREZ CU ROŞII A LA TANTI KATY

Data:05.12.2013

Despre Tanti katy v-am vorbit aici. Această simplă şi delicioasă reţetă de post mi-a fost... articol complet

PRĂJITURA CU NUCI ŞI RAHAT

Data:03.12.2013

Ingrediente: Foi: 200 g unt Un ou Un gălbenuş 25 g drojdie 1oo ml lapte 100 g zahăr... articol complet

TURTE DE CARTOFI CU BRÂNZĂ

Data:02.12.2013

Când aveam vreo 9-10 ani m-am îmbolnăvit de hepatită. La ieşirea din spital, printre... articol complet

PIURE DE BOB CU CEAPĂ CARAMELIZATĂ

Data:01.12.2013

Deşi astazi este Ziua Naţională şi conform noilor „tradiţii” se mănâncă fasole cu... articol complet

COTLET DE PORC LA GRĂTAR CU GARNITURĂ DE CONOPIDĂ

Data:28.11.2013

Ingrediente: 2 cotlete de porc O lingură cu ulei O căpăţână de conopidă 30 g unt... articol complet

PLĂCINTA CU BRÂNZĂ DE VACI - reţeta de la tanti Lucreţia

Data:26.11.2013

Zilele trecute, am găsit într-o carte pe care voiam să o recitesc, această  reţetă de... articol complet

SUPA DE CONOPIDĂ CU BACON

Data:23.11.2013

Până acum câţiva ani mâncam conopida doar la oţet, pusă o dată cu gogoşarii. Acum... articol complet

TURTE DE POST COAPTE PE PLITĂ

Data:21.11.2013

În copilaria mea (sfârşitul anilor 50, din secolul trecut), când pâinea se dădea pe... articol complet

CAP DE PIEPT DE PORC LA CUPTOR

Data:20.11.2013

Ingrediente Cap de piept (am avut 2 bucati) Cativa cartofi Cativa catei de usturoi Cimbru... articol complet

PERIŞOARE DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE SMÂNTÂNĂ

Data:17.11.2013

Ingrediente: Pentru perişoare: ½ kg piept de pui tocat O ceapă 2 linguri cu ulei Un ou... articol complet

FRIPTURA DIN CARNE DE PORC CU SOS

Data:15.11.2013

Este o friptură care se prepară într-un timp ceva mai lung, pe ochiul aragazului, la foc mic.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]