Blogosfera culinara

Gecuza

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bucatarie, icoane, goblenuri...cateva din pasiunile mele

BORȘ DE LINTE VERDE CU VARZĂ PROASPĂTĂ

Data:11.04.2013

Ingrediente: O căniță cu linte verde ¼ de varză albă, proaspătă O ceapă Un morcov... articol complet

ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ SĂRATĂ ȘI SUSAN

Data:10.04.2013

Ingrediente: 2 foi de plăcintă 300 g brânză de vacă 200 g telemea de oi (poate fi și de... articol complet

SÜTLAÇ - BUDINCA DE OREZ CU LAPTE ȘI AMIDON

Data:08.04.2013

Este un ”orez cu lapte” cu foarte puțin orez, de aceea în limba română se traduce prin... articol complet

BUREȚI DE PĂDURE CU SOS DE SMÂNTÂNĂ ȘI VIN

Data:06.04.2013

Pentru că mai aveam în congelator o pungă cu bureții   culeși astă-toamnă la Sucevița,... articol complet

STUFAT DIN LIMBĂ DE PORC

Data:04.04.2013

De obicei, stufatul se face primăvara cu ceapă și usturoi verde și cu carne de miel dar cum... articol complet

BORȘ DE URZICI CU OREZ

Data:03.04.2013

Nu sunt mare amatoare de mâncăruri cu frunze (”nu mănânc iarbă”, obișnuia să spună... articol complet

SAVARINE DIETETICE

Data:01.04.2013

N-am mai văzut de mult  timp savarine prin cofetării. Cel puțin prin cele pe lângă care... articol complet

SUPA DIN ARIPIOARE DE PUI CU USTUROI

Data:30.03.2013

Ingrediente: ½ kg aripioare de pui Două căpățâni de usturoi Pătrunjel verde Piper... articol complet

FICĂȚEI DE PUI CU CEAPĂ ȘI ROȘII

Data:28.03.2013

Ingredinete: 300g ficăței de pui 2 linguri cu făină O ceapă Un cățel de usturoi 2... articol complet

MĂR COPT CU SCORȚIȘOARĂ

Data:23.03.2013

Ingrediente: un măr o linguriţă cu unt un baton de scorțișoară câteva frunzuliță de... articol complet

DROB DIN MĂRUNTAIE DE PUI

Data:21.03.2013

Ingrediente: 1 kg măruntaie de pui (pipote și inimi) O ceapă uscată 2 legături de ceapă... articol complet

SUPA DE MAZĂRE CU GĂLUȘTI

Data:18.03.2013

Ingrediente: 400 g amestec congelat de mazăre cu morcovi O ceapă Un morcov mic O lingură... articol complet

BISCUIȚI SĂRAȚI CU FISTIC

Data:16.03.2013

Ingrediente: 100 g făină proaspăt  cernută 100 g unt tăiat bucățele 50 g fistic... articol complet

PILAF CA LA HOBIȚA

Data:13.03.2013

Rețeta aceasta o știu de la una dintre prietenele mele, Vali, care era de loc din Hobița lui... articol complet

SFINȚIȘORI, ALTFEL

Data:09.03.2013

Acum ceva timp am găsit pe internet rețeta acestui ”Colac din Estonia”   care mi-a adus... articol complet

SUPA DE FASOLE OLOAGĂ

Data:07.03.2013

Ingrediente: 300 g boabe de  fasole oloagă 2 cepe Un praz mic sau 10-15 cm dintr-un praz mai... articol complet

PASTA DE TON CU AVOCADO ȘI MĂRAR

Data:03.03.2013

Un excelent mic dejun exotic și savuros Ingrediente: O conservă de ton în suc propriu Un... articol complet

BRIOȘE CU CACAO ȘI CREMĂ DE MENTĂ

Data:02.03.2013

Pentru brioșe (16 bucăți): 100 g unt nesărat 140 g zahăr pudră 100 g zahăr brun 200 g... articol complet

OPINTICI CONGELAȚI, CU PĂTRUNJEL ȘI USTUROI

Data:28.02.2013

Din bureții culeși astătoamnă cu nora mea la Sucevița și puși la congelator, am desfăcut... articol complet

PLACHIE DE CRAP

Data:27.02.2013

Nu am mai facut plachie de crap de mai bine de 10 ani. Era mâncarea preferată a tatălui meu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]