dakris

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.01.2012

RETETE156
PRIETENI150
Retete / Mancaruri de post

Mancare de spanac

In Mancaruri de post la 4 Apr 2013

Spanacul se curata pastrand doar frunzele. Se scufunda in apa unde se mentine 30 min, timp in care "cade" tot pamantul dupa el. Se scurge si se mai spala de 2 ori. Spanacul se opareste. Astfel, se pune o oala cu apa pe foc. Cand apa incepe sa fiarba se scufunda frunzele de spanac si se mentin...

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 12 Feb 2013

Fasolea se spala si se tine in apa rece cel putin 6 ore sau de seara pana dimineata (la hidratat), apoi se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da cateva clocote se schimba iarasi apa pe care o inlocuim cu apa clocotita si se repeta inca o data sau de doua ori procedura. Cand fasolea e pe...

Fasole galbena inabusita, cu usturoi

In Mancaruri de post la 8 Iul 2012

Pastaile se spala si se taie la dimensiunea dorita. Ceapa se curata, se spala si se toaca, apoi se pune intr-o cratita cu 1 cana apa si ulei. Cand s-a inmuiat se adauga pastaile si se acopera cu un capac adaugand cate putina apa fierbinte din cand in cand.Dupa ce s-a inmuiat fasolea si apa s-a...

Tocana de ardei copti

In Mancaruri de post la 8 Iul 2012

Ardeii proaspeti se spala si se aseaza in tava in cuptorul preincalzit. Se intorc pentru a se coace pe toate partile, apoi se aseaza intr-o cratita, se presara sare si se acopera cu un capac. Dupa ce s-au racorit, se curata de coaja, se rup fasii de cca 1 cm indepartandu-se semintele. Rosiile...

Mancare de fasole galbena (de post)

In Mancaruri de post la 29 Mar 2012

Ceapa si ardeiul l-am taiat cubulete, morcovul l-am ras prin ochiurile mici ale razatorii si le-am pus impreuna cu uleiul si 1 cana de apa intr-o cratita acoperita cu un capac. Cand apa s-a evaporat am lasat legumele cateva minute sa se caleasca in uleiul ramas dupa care am adaugat fasolea, am...

Ghiveci de legume

In Mancaruri de post la 13 Mar 2012

Legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta, se pun intr-o cratita (exceptand fasolea si mazarea care se vor pune dupa ce restul legumelor au fiert 20 min.) si se acopera cu apa si 100 ml ulei. Se sareaza dupa gust si se introduce in cuptorul incins la foc potrivit. Cand legumele sunt...

Ciorba de legume

In Mancaruri de post la 28 Feb 2012

Legumele le-am curatat, le-am spalat si tocat. Intr-o oala cu 3-4 l apa am pus la fiert radacinoasele. Dupa cateva minute am adaugat cartofii taiati cuburi, ardeiul, mazarea si varza. Dupa ce au fiert toate legumele am innrosit ciorba cu bulion, am sarat dupa gustul meu si am varsat borsul...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 07.06.2013

Dulceata de nuci verzi

publicat la 01.06.2013

Tort Arici

publicat la 04.04.2013

Mancare de spanac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]