Sufleu de broccoli cu chiftele

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2011 | 4553 vizualizari

 

am gasit reteta in revista Ioana si mi-a luat ochii...am adaptat-o gustului meu

 

INGREDIENTE

  • 400 gr broccoli congelat
  • 400 gr cartofi
  • 2 morcovi
  • 100 gr ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • cateva rosii cherry
  • 400 gr carne tocata
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 200 ml smantana
  • 150 gr cascaval
  • 1 ardei capia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu chiftele:

Curatam cartofii,ii taiem felii si ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata ii scoatem si ii punem la scurs.


Taiem morcovii rondele si ii punem la fiert in apa cu sare 10minute,apoi adaugam si buchetelele de broccoli si mai lasam pe foc 3minute.Soatem,trecem printr-un jet de apa rece si punem la scurs.


Taiem ardeiul fasii.Spalam bine rosiile.


Amestecam carnea tocata cu pesmet,un ou,sare si piper si formam bilute pe care le prajim in ulei incins,nu foarte mult,apoi le scoatem.


Ungem o forma termorezistenta cu unt in care punem in straturi cartofii,saram si condimentam cu putina vegeta, punem ardeiul,morcovii,ciupercile,buchetelele de broccoli,chiftelele si rosiile,condimentam.


Batem doua oua cu sare si piper,adaugam smantana si cascavalul ras si omogenizam bine.Turnam compozitia peste legume si dam la cuptor cca o ora,pana se rumeneste frumos deasupra compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

sebirizescu 1

09.01.2013, 23:21

bun bun

ela 1

09.01.2013, 23:47

Sebi,multumesc

babi5 1

07.10.2014, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor