Mancare de fasole galbena (de post)

de dakris in Mancaruri de post, 29 Mar 2012 | 5852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena (de post):

Ceapa si ardeiul l-am taiat cubulete, morcovul l-am ras prin ochiurile mici ale razatorii si le-am pus impreuna cu uleiul si 1 cana de apa intr-o cratita acoperita cu un capac. Cand apa s-a evaporat am lasat legumele cateva minute sa se caleasca in uleiul ramas dupa care am adaugat fasolea, am acoperit-o cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mediu. Cand fasolea s-a fiert am adaugat sare, delikat, pasta de tomate si usturoiul pisat, am acoperit din nou cu capacul si am lasat sa fiarba inca 10 min. La final am adaugat patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Daca este necesar se mai adauga apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 13:49

tare bine arata

dakris 1

30.03.2012, 18:04

multumesc, bucatarimcudiana!

christyansen 1

22.04.2016, 13:00

f buna bv bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci