danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE126
PRIETENI75
Retete / Mancaruri de legume

Budinca de conopida

In Mancaruri de legume la 2 Dec 2013

Curatam conopida, o desfacem in buchete si o fierbem in apa cu sare. Punem conopida in apa deja clocotita. Separat curatam cartofii, ii taiem bucatele si ii fierbem. Asezam legumele intr-o tava potrivita. Incalzim cuptorul la 170 de grade. Batem 2 uoa cu lapte si smantana, saram dupa gust si...

Cartofi cu rozmarin la cuptor

In Mancaruri de legume la 18 Oct 2013

Spălăm cateofii in coaja si ii tăiem cu grija in felii transversale, in așa fel încât feliile sa rămână totuși unite la bază. In acest scop putem folosi o lingura, plasăm cartoful pe lingura si la taiere va ramâne o margine neatinsă. Punem cartofii pe...

Rosii umplute

In Mancaruri de legume la 5 Iul 2013

Se căleşte ceapa în puţin ulei şi se adaugă carnea măcinată. Se lasă pe foc câteva minute. Dacă orezul nu este prefiert, se pune la fiert, în apă sărată, cam 10 minute. Se amestecă carnea cu orezul, se asezonează. Se taie capacul roşiilor şi se scoate miezul,...

Sparanghel cu sunca si cascaval la cuptor

In Mancaruri de legume la 6 Iun 2013

 Va amintesc una din regulile de baza la alegerea sparanghelului. Daca frecam lujerii unii de altii, vor scartii, In cazul ca sunt proaspeti. In afara de asta, la sparanghelul proaspat cules capetele sunt suculente.  Il curatam cu mare darnicie, il fierbem in apa putina cu un praf de...

Sparanghel natur

In Mancaruri de legume la 20 Apr 2013

Spălăm sparanghelul şi îl cojim cu generozitate, îndepărtând, atent,  partea lemnoasă de la capete. Cojile le vom folosi, mai târziu, pentru prepararea unei supe-cremă, foarte gustoasă. Punem la fiert, într-un vas încăpător, unde are loc...

Sote de morcovi cu piept de pui la temperatura joasa

In Mancaruri de legume la 19 Mar 2013

Pieptul de pui il punem cu o seara inainte intr-o saramura ( 50 g de sare la 1 l de apa) a doua zi il scoatem, il stergem bine, il ungem cu un amestec de ulei si kurkuma ( poate sa si lipseasca) si il puteti unge si cu o nuca de unt moale) si il plasam in cuptor la temperatura joasa, cam 90-100...

Varza de Bruxelles cu unt si pesmet

In Mancaruri de legume la 24 Ian 2013

Curatam varza de frunzele de la suprafata eventual vestejite, o spalam, si o fierbem in apa clocotita in care am pus o lingurita de sare, cam 15 minute, sa se patrunda. O scurgem bine intr-o sita. Topim intr-o tigaie o lingura de unt, adaugam varza si o lasam la foc foarte mic, cateva minute....

Sote de dovlecei a la Ionela

In Mancaruri de legume la 18 Oct 2011

Alegem dovlecei fragezi si tineri pe care ii curatam si ii taiem cubulete. intr-o tigae antiadeziva topim untul si adaugam dovleceii pe care ii lasam sa se inmoaie , mestecind din cind in cind. Sunt gata cind a scazut sucul complet, si unii incep sa prinda usor o culoare, fara sa se prajeasca....

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 01.04.2014

Paste cu anghinare si creveti

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]