Sote de dovlecei a la Ionela

de danakarin in Mancaruri de legume, 18 Oct 2011 | 4085 vizualizari

 

Am reteta asta de la mama unei vechi prietene, o femeie fina, draguta si vesela, care dimpacate nu mai este demult printre noi. Ea ne-a gatit intr-o seara acest sote, dupa o reteta adusa din Italia.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei in functie de nr. de persoane.
  • o lingurita de unt.
  • sare,  piper dupa gust.
  • optional parmezan, sau alt tip de cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de dovlecei a la Ionela:

Alegem dovlecei fragezi si tineri pe care ii curatam si ii taiem cubulete.


intr-o tigae antiadeziva topim untul si adaugam dovleceii pe care ii lasam sa se inmoaie , mestecind din cind in cind. Sunt gata cind a scazut sucul complet, si unii incep sa prinda usor o culoare, fara sa se prajeasca.


Adaugam sare, piper dupa gust, un pic de marar si optional o lingurita de parmezan proaspar ras.


Si daca avem si un snitzel natur de vitel....e perfect !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de dovlecei a la Ionela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

alinutzika 1

19.10.2011, 13:10

f bun

danakarin 1

19.10.2011, 19:01

multzumesc pentru aprecieri !

babi5 1

06.10.2014, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Snitele de dovlecei