Conopida cu bacon in sos de ardei

de Julie in Mancaruri de legume, 19 Noi 2011 | 4121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita,
  • 200 g bacon afumat,
  • 3-4 buc. ardei gras de diverse culori,
  • 1 ceapa,
  • 3-4 rosii,
  • sare, piper,
  • cimbru,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 3-4 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu bacon in sos de ardei:

Conopida se desface in buchetele mai mici si se fierbe in apa cu sare, timp de 5-7 minute. Se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se formeaza apoi rulouri, infasurand in bacon fiecare buchetel de conopida.

Ceapa si ardeii se spala, se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Se adauga rosiile decojite si tocate in cuburi mici. Se sareaza, pipereaza, se adauga cimbru si se mai fierbe pana scade sosul. La final se adauga usturoiul taiat felii subtiri. Sosul de ardei se lasa sa se raceasca putin, apoi se transfera intr-o tava termorezistenta. Deasupra sosului, se aseaza rulourile de conopida. Se da tava la cuptor pentru 30-35 minute.

Mancarea se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu bacon in sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:52

nu obisnuiesc sa mananc bacon, dar arata super si e tare interesanta reteta

lia maria 1

21.11.2011, 15:50

super combinatia

deliciousflavours 1

21.11.2011, 15:57

frumoasa prezentare si imi place si reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida