ianculubita

6

Bucataras
Chef

Galati

Bucataras din 08.02.2011

RETETE823
PRIETENI208
Retete / Pizza

Pizza cu humus

In Pizza la 13 Apr 2018

Pentru humus se pun in blender toate ingredientele, nautul scurs si clatit, avocado scoasa pulpa, usturoiul curatat, ulei, sare si zeama de lamaie dupa gust, pasta de susan, apoi se proceseaza pana rezulta humusul. Aluatul de pizza se pune pe tava de aragaz pe hartie de copt, se intinde pe...

Colacel dulce cu mac

In Piine la 17 Mar 2014

Amestecam laptele caldut cu drojdia, 1 lingurita zahar, putina faina si lasam sa dospeasca. Rasturnam apoi in vasul cu faina cernuta, adaugam 3 oua batute cu sare, arome si restul de zahar. Framantam aluatul adaugand cate putin ulei cald apoi lasam sa creasca. Impartim apoi aluatul in bucati...

Paine cu lapte de cocos

In Piine la 3 Feb 2014

Intr-un castron mai mare punem faina cernuta, sare, drojdia, ouale batute lapte si amestecam totul bine iar daca mai avem nevoie de lichid, adaugam putin lapte obisnuit sau apa calda. Framantam aluatul adaugand cate putin unt topit apoi acoperim vasul si lasam sa creasca. Dupa ce si-a dublat...

Pizza de carne tocata

In Pizza la 29 Ian 2014

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu...

Pizza briosa

In Pizza la 12 Noi 2013

Intr-un castron punem faina,praful de copt,sare,cascaval,ceapa,rosii,si bacon,toate taiate marunt apoi amestecam usor;batem bine oul,adaugam laptele si completam cu apa pana obtinem o cana de lichid si incorporam in ingredientele solide Formele mici termorezistente sau forme de briose,le ungem...

Painici cu scortisoara

In Piine la 21 Oct 2013

Frecam oul cu un 1/2lingurita sare,zahar,vanilie apoi rasturnam in vasul cu faina cernuta; drojdia inmuiata cu putin lapte caldut,amestecam totul bine,adaugam lapte cate putin,iar la sfarsit framantam aluatul adaugand unt topit; facem o sfera din aluat,acoperim si lasam sa creasca pana-si...

Paine cu tarate umpluta cu masline

In Piine la 16 Aug 2013

Inmuiem drojdia intr-un castronel cu apa calduta,rasturnam in vasul cu faina si tarate amestecata,adaugam sarea,cate putin apa calda,amestecam cu mana iar cand aluatul a devenit lipicios,turnam cate putin ulei si framantam;acoperim vasul si lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;rupem din...

Paine cu lapte

In Piine la 16 Aug 2013

Punem in cuva masinii ingredientele lichide lapte, apoi untul taiat cubulete, sare, zahar, faina si drojdia. Programam masina la treapta 1 iar dupa 1 si 1/2 ora scoatem painica rumena si frumoasa.

Colacel cu mac

In Piine la 8 Iun 2013

Drojdia dizolvata cu putin lapte caldut si o lingurita de zahar,o amestecam cu faina cernuta,ouale batute bine cu sare si restul de zahar,macul si cate putin lapte; cand aluatul a devenit lipicios,framantam adaugand cate putin unt topit; daca nu se mai lipeste de palme,acoperim vasul si lasam sa...

Painici umplute

In Piine la 6 Mar 2013

Facem un aluat din faina,drojdie inmuiata cu putin lapte caldut,ou,sare,unt topit si daca mai e nevoie restul de lapte; framantam bine aluatul adaugand cate putin ulei iar cand nu se mai lipeste de palme,formam o sfera,o acoperim si o lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul; pe masa...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2024

Reteta de prajitura imposibila

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]