Pizza briosa

de ianculubita in Pizza, 12 Noi 2013 | 1122 vizualizari

 

Poftiti la pizza!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu faina
  • 1plic praf de copt
  • 300 g cascaval
  • 300 g bacon
  • 1ceapa mica
  • 2 rosii
  • 1/2 cana cu lapte
  • 1ou
  • 10 masline fara samburi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri amestec de boia dulce si iute
  • 1 lingura oregano uscat
  • 3 ciuperci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza briosa:

Intr-un castron punem faina,praful de copt,sare,cascaval,ceapa,rosii,si bacon,toate taiate marunt apoi amestecam usor;batem bine oul,adaugam laptele si completam cu apa pana obtinem o cana de lichid si incorporam in ingredientele solide


Formele mici termorezistente sau forme de briose,le ungem cu ulei,le tapetam cu amestecul de boia si oregano,turnam compozitie,deasupra punem felii de masline si felii de ciuperci;lasam la cuptor 30min dupa care le scoatem din forme si servim cu ketchup.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice alte preparate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza briosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ianculubita 1

12.11.2013, 16:10

Rocsi 1

12.11.2013, 20:34

ianculubita 1

13.11.2013, 11:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu dovlecei