Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus

de SENO in Pizza, 15 Oct 2011 | 3485 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • o jumatate de margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o cescuta de lapte 
  • sare
  • o lingurita de praf de copt stins cu o lingura de suc de lamaie sau cu otet 
  • faina

Pentru umplutura : 

  • ceapa 
  • masline
  • ciuperci pleurotus
  • porumb ( eu am folosit din conserva )
  • branza telemea
  • salam
  • carnaciori afumati
  • 3 oua
  • 2 linguri de bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta se desprinde de pe mana,se face o cocuta elastica si se pune la frigider pana pregatim ingredientele pentru umplutura.


Pentru umplutura se taie salamul si carnaciorii felii,ceapa se curata si se taie si ea,ciupercile se spala si se taie dupa preferinte,maslinele se curata de samburi iar branza se da pe razatoare.Se unge cu ulei tava in care vrem sa pregatim pizza,se pune foaie de aluat,apopi ceapa,salamul si carnaciorii,ciupercile,maslinele,branza si porumbul. Deasupra se bat cele 3 oua,se amesteca cu 2 linguri de bulionsi sare si se toarna peste pizza.


Se da la cuptorul incins dinainte cam 30-35 de minute.Daca puneti mai multe ingrediente si pizza e mai groasa trebuie lasata mai mult.


Cand e gata trebuie sa fie rumena si frumoasa pe deasupra asa cum se vede in poze :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kamy 1

15.10.2011, 20:10

si eu vreau....da fara porumb

SENO 1

15.10.2011, 20:53

bine pisicuto,pt tine fara porumb

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:25

yamiii cu mult porumb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant