Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus

de SENO in Pizza, 15 Oct 2011 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • o jumatate de margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o cescuta de lapte 
  • sare
  • o lingurita de praf de copt stins cu o lingura de suc de lamaie sau cu otet 
  • faina

Pentru umplutura : 

  • ceapa 
  • masline
  • ciuperci pleurotus
  • porumb ( eu am folosit din conserva )
  • branza telemea
  • salam
  • carnaciori afumati
  • 3 oua
  • 2 linguri de bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta se desprinde de pe mana,se face o cocuta elastica si se pune la frigider pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Pentru umplutura se taie salamul si carnaciorii felii,ceapa se curata si se taie si ea,ciupercile se spala si se taie dupa preferinte,maslinele se curata de samburi iar branza se da pe razatoare.Se unge cu ulei tava in care vrem sa pregatim pizza,se pune foaie de aluat,apopi ceapa,salamul si carnaciorii,ciupercile,maslinele,branza si porumbul. Deasupra se bat cele 3 oua,se amesteca cu 2 linguri de bulionsi sare si se toarna peste pizza.

Se da la cuptorul incins dinainte cam 30-35 de minute.Daca puneti mai multe ingrediente si pizza e mai groasa trebuie lasata mai mult.

Cand e gata trebuie sa fie rumena si frumoasa pe deasupra asa cum se vede in poze :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-0
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-1
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-2
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-3
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-4
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-5
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus-6

COMENTARII (11)

kamy

kamy 1

15.10.2011, 20:10

si eu vreau....da fara porumb

SENO

SENO 1

15.10.2011, 20:53

bine pisicuto,pt tine fara porumb

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:25

yamiii cu mult porumb

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!