Pizza

de Michelle in Pizza, 3 Iul 2009 | 4689 vizualizari

 

E mancarea ce nu ramane niciodata..oricat de multa ar fi....:))

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 800 gr faina
  • un cub de drojdie
  • o cana apa
  • o cana ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 5 rosi
  • 500 gr ciuperci crude
  • cascaval,cu cat mai mult cu atat mai bine
  • patrunjel
  • cayena
  • condimente pentru pizza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Curatam cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori, ardeiul la fel (daca e unu rosu si unu galben e mai bun), le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca.

Ciupercile le spalam, curatam si le taiem sub forma pe care dorim si le punem cu putina apa+ulei si sare la inabusit, cand sunt gata le scurgem de toata zeama.

Rosiiile se dau pe razatoare si impreuna cu o ceapa, la fel data pe razatoare, le punem la foc, le adaugam patrunjelul si putin ulei.

Cand toate ingredientele sunt gata, framantam aluatul din ingredientele de mai sus.

Tapem tava cu hartie sau cu ulei,impartim aluatul in 3 bucati si una din bucati o intindem in tava cu ajutorul mainilor.

Adaugam din sosul de rosi, apoi razuim un pic de cascaval, punem un strat din ardei cu ceapa apoi ciupercile.Lasam tava asa cam 10 min, apoi o bagam la cuptorul preincalzit,Dupa aprox 20 min scoatem tava punem cascavalul ras cat dorim si o bagam din nou la cuptor 10 min. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca