Pizza

de Michelle in Pizza, 3 Iul 2009 | 2225 vizualizari

 

E mancarea ce nu ramane niciodata..oricat de multa ar fi....:))

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 800 gr faina
  • un cub de drojdie
  • o cana apa
  • o cana ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 5 rosi
  • 500 gr ciuperci crude
  • cascaval,cu cat mai mult cu atat mai bine
  • patrunjel
  • cayena
  • condimente pentru pizza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Curatam cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori, ardeiul la fel (daca e unu rosu si unu galben e mai bun), le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca.


Ciupercile le spalam, curatam si le taiem sub forma pe care dorim si le punem cu putina apa+ulei si sare la inabusit, cand sunt gata le scurgem de toata zeama.


Rosiiile se dau pe razatoare si impreuna cu o ceapa, la fel data pe razatoare, le punem la foc, le adaugam patrunjelul si putin ulei.


Cand toate ingredientele sunt gata, framantam aluatul din ingredientele de mai sus.


Tapem tava cu hartie sau cu ulei,impartim aluatul in 3 bucati si una din bucati o intindem in tava cu ajutorul mainilor.


Adaugam din sosul de rosi, apoi razuim un pic de cascaval, punem un strat din ardei cu ceapa apoi ciupercile.Lasam tava asa cam 10 min, apoi o bagam la cuptorul preincalzit,Dupa aprox 20 min scoatem tava punem cascavalul ras cat dorim si o bagam din nou la cuptor 10 min. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos