Pizza de carne tocata

de ianculubita in Pizza, 29 Ian 2014 | 2219 vizualizari

 

Aceasta pizza este reteta Nigellei; i-a spus pizza probabil pentru ca are forma de pizza,cu blat subtire de carne tocata, dar gustul e ca de musaca

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata macra
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 borcan (cutie) rosii taiate in bulion
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat (verde)
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de carne tocata:

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu furculita, deasupra presaram coriandru, iar peste rosii punem bastonase de mozzarella si presaram busuioc. La cuptor lasam 30 minute si servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza de carne tocata-0
Pizza de carne tocata-1
Pizza de carne tocata-2
Pizza de carne tocata-3
Pizza de carne tocata-4
Pizza de carne tocata-5
Pizza de carne tocata-6

COMENTARII (12)

ianculubita

ianculubita 1

30.01.2014, 05:53

diana_k

diana_k 1

30.01.2014, 08:56

daca e pizza vin negresit si eu la masa

anca_rm

anca_rm 1

30.01.2014, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!