Pizza de carne tocata

de ianculubita in Pizza, 29 Ian 2014 | 2913 vizualizari

 

Aceasta pizza este reteta Nigellei; i-a spus pizza probabil pentru ca are forma de pizza,cu blat subtire de carne tocata, dar gustul e ca de musaca

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata macra
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 borcan (cutie) rosii taiate in bulion
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat (verde)
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de carne tocata:

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu furculita, deasupra presaram coriandru, iar peste rosii punem bastonase de mozzarella si presaram busuioc. La cuptor lasam 30 minute si servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

30.01.2014, 05:53

diana_k 1

30.01.2014, 08:56

daca e pizza vin negresit si eu la masa

anca_rm 1

30.01.2014, 09:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam vanatoresc