Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O paine cu un gust deosebit
Inmuiem drojdia intr-un castronel cu apa calduta,rasturnam in vasul cu faina si tarate amestecata,adaugam sarea,cate putin apa calda,amestecam cu mana iar cand aluatul a devenit lipicios,turnam cate putin ulei si framantam;acoperim vasul si lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;rupem din aluat cate o bucata sau doua de aceeasi marime daca vrem o paine impletita,aplatizam cu palmele pana rezulta o foaie suficient de groasa,punem deasupra masline taiate marunt,rulam,punem ruloul in tava unsa cu ulei sau doar presarata cu faina,lasam sa creasca aproape cat tava,dam la cuptor la foc potrivit 30-40min dar nu scoatem painea pana nu-i facem testul cu scobitoarea.
Dupa preferinte o mancam calda sau rece.
1
pe foaia de aluat se pot pune si masline verzi sau combinate
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult