laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete / Pizza

Bagels

In Piine la 8 Feb 2011

Amesteca faina cu sarea si drojdia. Fa o roata in centru, adauga restul ingredientelor si amesteca pana la omogenizare. Framanta aluatul 5-8 minute apoi lasa-l la crescut 40-50 minute. Dupa ce a crescut, imparte-l in bucatele. Fiecare bucata ruleaz-o intr-un clilindru apoi dai forma de...

Paine pufoasa

In Piine la 22 Dec 2010

Pune drojdia si zaharul in lapte si lasa sa stea 10 minute. Intr-un vas amesteca faina cu sarea.Adauga amestecul cu drojdie, untul topit si galbenusurile. Amesteca pana la omogenizare apoi framanta timp de 5-10 minute.Pune aluatul intr-un vas, acopera cu un prosop si lasa sa stea 45...

Paine parfumata

In Piine la 2 Aug 2010

Intr-un pahar sfarama drojdia si presar-o cu zahar.Toarna peste acestea200 ml apa calduta si lasa-le sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi acesta compozitie cu restul ingredientelor.Amesteca bine compozitia, apoi scoate aluatul din bol si framata-l pe masa de lucru, intinzand aluatul si...

Paine frantuzeasca

In Piine la 6 Iun 2010

Intr-un vas, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si amesteca iar.Lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei.Intr-un vas pune faina.Intr-un bol, bate galbenusurile cu sarea si mierea apoi incorporeaza-le in faina.Adauga la faina si apa cu drojdia...

Pizza cu spanac si ou

In Pizza la 27 Mai 2010

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge blatul de pizza cu sosul de tomate. Pune frunzele de spanac intr-o cratita, acopera-le cu apa si pune-le la fiert 4-5 minute.Scurge frunzele de spanac apoi imprastie-le pe blatul de pizza cu sos.Asezoneaza totul cu sare si piper si presara cu 25 gr branza...

Pizza cu legume de primavara si mozzarella

In Pizza la 22 Mai 2010

Pentru blat,amesteca 100 ml lapte caldut cu zahar si drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi acesta compozitie cu faina, sarea si restul de lapte caldut.Framata bine, apoi scoate aluatul din bol si framata-l pe masa de lucru, intinzand aluatul si pliandu-l de cateva ori...

Pizza cu vinete, menta si telemea de bivolita

In Pizza la 22 Mai 2010

Pentru blat,amesteca 100 ml lapte caldut cu zahar si drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi acesta compozitie cu faina, sarea si restul de lapte caldut.Framata bine, apoi scoate aluatul din bol si framata-l pe masa de lucru, intinzand aluatul si pliandu-l de cateva ori...

Painici aromate

In Piine la 22 Apr 2010

Se dizolva drojdia in 150 ml apa calduta, impreuna cu 1 lingurita zahar, lasand-o 10-12 minute, pana cand a facut spuma. Se amesteca faina cu sarea si plantele aromatice.Se adauga drojdia si restul de apa calduta si se framanta bine.Se rastoarna aluatul pe suprafata de lucru presarata cu faina,...

Hot cross buns

In Piine la 6 Apr 2010

Intr-un vas, se dizolva drojdia in laptele caldut amestecat cu 1 lingurita zahar.Se lasa sa stea 10 minute. Intr-un alt vas, se amesteca faina cu restul de zahar, plicul Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, scortisoara macinata, mixul de condimente, nucsoara proaspat rasa si stafidele.Se adauga...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]