Brownies cu crema

de laylalala in Prajituri, 1 Ian 2012 | 5226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 200 gr unt, topit
  • 200 gr faina
  •  50 gr cacao pudra
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite praf de copt
  • 400 gr Nutella
  • 300 gr ciocolata topita impreuna cu 2 linguri smantana
  • nuci sau alune tocate
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu crema:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Toarna cate putin din untul topit pana ai turnat toata cantitatea, mixand in continuare. Amesteca ingredientele uscate apoi inglobeaza-le in compozitia precedenta. Toarna aluatul intr-o tava de copt si da la copt 35 minute apoi lasa sa se raceasca complet.


3. Taie aluatul in jumatate pe orizontala si umple-l cu Nutella. Toarna deasupra ciocolata topita si presara nuci/alune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

diaconta 1

28.06.2015, 13:35

La multi ani!!!!

miki_a 1

28.06.2016, 09:19

La multi ani!

diaconta 1

28.06.2016, 17:29

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Brownies Cappucino