Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)

de -Licurici- in Prajituri, 22 Mai 2020 | 887 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciocolata;
  • 180 g unt;
  • 200 g faina;
  • 2 linguri cacao;
  • 150 g zahar;
  • 100 g migdale;
  • 3 oua;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • un praf de sare;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies):

  1. Ciocolata si untul, taiate cubulete, se topesc impreuna.
  2. Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina cernuta, zaharul, cacaua, migdalele macinate si praful de copt.
  3. Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se formeaza o spuma, apoi se adauga esenta de vanilie si ciocolata topita.
  4. Compozitia de oua si ciocolata se pune peste ingredientele uscate si se amesteca bine.
  5. Se intinde compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit.
  6. Se lasa 20-25min, la 180 grade.
  7. Cand este gata, se lasa la racit cu usa cuptorului deschisa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

23.05.2020, 20:48

Ce bunatate! Iau una pentru cafeaua de dimineata!

Panacris 1

23.05.2020, 21:47

oanapl 1

23.05.2020, 23:03

Ce bine arată!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de bezea si nuca caramelizata