Cheesecake

de gaby_duceag in Prajituri, 10 Mai 2010 | 2587 vizualizari

 

Pornind de la cheesecake-urile Mihai,am" realizat" si eu un desert devorat de mine si fii-miu:)))

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 350gr biscuiti macinati
  • 3linguri cacao
  • 100gr unt
  • umplutura
  • 250gr frisca lichida
  • 500gr branza vaci
  • 2linguri capuccino
  • 150gr zahar caramelizat apoi macinat
  • 1lingura amidon
  • 2oua+2galbenusuri
  • 3-4linguri suc de lamaie
  • glazura
  • 250gr zahar pudra
  • o lingura cacao
  • 4linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

blatul


Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.


Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana


umplutura


Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.


Omogenizam si turnam amestecul peste blat.


Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.


Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.


O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.


glazura


Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.


Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sylvia 1

10.05.2010, 18:47

Vai ce bine arata !!!

gaby_duceag 1

10.05.2010, 22:31

@rocsi,cam pe cand vrei sa vin?@sylvia,multumesc

nadina73 1

10.05.2010, 23:54

super bine arata pun si 5 furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Razuita"