Cheesecake

de gaby_duceag in Prajituri, 10 Mai 2010 | 2240 vizualizari

 

Pornind de la cheesecake-urile Mihai,am" realizat" si eu un desert devorat de mine si fii-miu:)))

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 350gr biscuiti macinati
  • 3linguri cacao
  • 100gr unt
  • umplutura
  • 250gr frisca lichida
  • 500gr branza vaci
  • 2linguri capuccino
  • 150gr zahar caramelizat apoi macinat
  • 1lingura amidon
  • 2oua+2galbenusuri
  • 3-4linguri suc de lamaie
  • glazura
  • 250gr zahar pudra
  • o lingura cacao
  • 4linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

blatul


Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.


Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana


umplutura


Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.


Omogenizam si turnam amestecul peste blat.


Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.


Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.


O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.


glazura


Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.


Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sylvia 1

10.05.2010, 18:47

Vai ce bine arata !!!

gaby_duceag 1

10.05.2010, 22:31

@rocsi,cam pe cand vrei sa vin?@sylvia,multumesc

nadina73 1

10.05.2010, 23:54

super bine arata pun si 5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, budinca si frisca