Pizza cu spanac si ou

de laylalala in Pizza, 27 Mai 2010 | 2058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat pizza cumparat, de aprox. 30 cm diametru
  • 6 linguri sos de tomate
  • 250 gr frunze de spanac
  • 50 gr branza Cheddar, rasa
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu spanac si ou:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge blatul de pizza cu sosul de tomate.


Pune frunzele de spanac intr-o cratita, acopera-le cu apa si pune-le la fiert 4-5 minute.Scurge frunzele de spanac apoi imprastie-le pe blatul de pizza cu sos.Asezoneaza totul cu sare si piper si presara cu 25 gr branza Cheddar.Da pizza la copt 10 minute.


Dupa cele 10 minute, scoate pizza din cuptor, fa 4 adancituri in spanac cu ajutorul unei linguri si sparge un ou in fiecare adancitura.Presara pizza cu 25 gr branza Cheddar ramasa si da-o la cuptor inca 8-12 minute, pana cand albusul s-a intarit iar galbenusul a ramas moale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu spanac si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

lia maria 1

27.05.2010, 14:56

ce bine arata sunt primasi vreau un triunghi mareeeca ma-m saturat de-atata supa si ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale