Pizza cu carne tocata

de xana in Pizza, 23 Apr 2014 | 9678 vizualizari

 

Este una din cele mai bune pizza pe care le-am facut in casa!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 13 gr drojdie proaspata
  • 175 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • sos pentru pizza(l-am facut in casa din pasta de rosii, ceapa, usturoi si oregano)
  • 200 gr carne de porc tocata
  • 100 ml frisca lichida neindulcita
  • o bucatica chorizo
  • 1/2 ceapa mica
  • cateva ciuperci din conserva
  • boabe de porumb
  • masline
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Pentru aluat, dizolvam drojdia in apa calduta, impreuna cu o lingura din cantitatea de faina. Lasam 20 minute pana incepe sa faca spuma. O turnam apoi peste faina, punem si uleiul de masline si sarea si amestecam. Transferam pe masa de lucru si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Il punem la crescut intr-un castron incapator, il ungem putin deasupra cu ulei de masline si il lasam la loc ferit de curenti pentru cca o ora.


Pentru umplutura punem celee doua linguri de ulei de masline intr-o tigaie si adaugam ceapa si foaia de dafin. Lasam la prajit pana se inmoaie ceapa, apoi adaugam chorizo taiat in bucatele si carnea tocata. Amestecam bine si lasam pe foc pana carnea se rumeneste putin. Punem sare, piper, frisca lichida si ciupercile si mai amestecam de cateva ori apoi luam de pe foc si scoatem foaia de dafin.


Punem aluatul in forma de pizza si cu degetele o intindem pe toata suprafata acesteia. Ungem aluatul cu 2-3 linguri din sosul de rosii, apoi distribuim uniform amestecul de carne, dar si porumbul si maslinele.


Dam la cuptor la 250 de grade pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

23.04.2014, 18:06

si ce bine si apetisant arata!

tiby 1

23.04.2014, 19:56

Rocsi 1

23.04.2014, 20:18

Ce buna cred ca este

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cald American

ieri la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

ieri la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi