Pizza cu carne tocata

de xana in Pizza, 23 Apr 2014 | 6540 vizualizari

 

Este una din cele mai bune pizza pe care le-am facut in casa!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 13 gr drojdie proaspata
  • 175 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • sos pentru pizza(l-am facut in casa din pasta de rosii, ceapa, usturoi si oregano)
  • 200 gr carne de porc tocata
  • 100 ml frisca lichida neindulcita
  • o bucatica chorizo
  • 1/2 ceapa mica
  • cateva ciuperci din conserva
  • boabe de porumb
  • masline
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Pentru aluat, dizolvam drojdia in apa calduta, impreuna cu o lingura din cantitatea de faina. Lasam 20 minute pana incepe sa faca spuma. O turnam apoi peste faina, punem si uleiul de masline si sarea si amestecam. Transferam pe masa de lucru si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Il punem la crescut intr-un castron incapator, il ungem putin deasupra cu ulei de masline si il lasam la loc ferit de curenti pentru cca o ora.


Pentru umplutura punem celee doua linguri de ulei de masline intr-o tigaie si adaugam ceapa si foaia de dafin. Lasam la prajit pana se inmoaie ceapa, apoi adaugam chorizo taiat in bucatele si carnea tocata. Amestecam bine si lasam pe foc pana carnea se rumeneste putin. Punem sare, piper, frisca lichida si ciupercile si mai amestecam de cateva ori apoi luam de pe foc si scoatem foaia de dafin.


Punem aluatul in forma de pizza si cu degetele o intindem pe toata suprafata acesteia. Ungem aluatul cu 2-3 linguri din sosul de rosii, apoi distribuim uniform amestecul de carne, dar si porumbul si maslinele.


Dam la cuptor la 250 de grade pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

laura_n 1

23.04.2014, 18:06

si ce bine si apetisant arata!

tiby 1

23.04.2014, 19:56

Rocsi 1

23.04.2014, 20:18

Ce buna cred ca este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza dubleta