Pizza salami

de T I M E A in Pizza, 1 Dec 2012 | 1772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 250 gr faina alba
  • un plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 340 ml apa calduta

Sos: 150 ml suc de rosii, sare, piper, praf de usturoi, oregano

  • 250 gr salam uscat
  • 2 buc ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami:

Ingredientele sunt pentru 2 pizza.

Punem drojdia la dospit timp de 10-15 min., in aprox 100 ml apa calduta amestecata cu o lingurita de zahar.

Faina o amestecam cu sarea. Turnam drojdia dospita peste faina si cu mana usor amestecam cu faina adaugand treptat restul de apa calduta. Framantam cu mana in continuare adaugand spre final uleiul. Framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini, apoi acoperim cu un prosop si lasam la dospit la loc cald aprox 30-40 min.


Impartim aluatul in doua.


Intindem aluatul si il asezam in tava unsa cu putin ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 10 minute.


Scoatem din cuptor si ungem cu sos. Asezam pe rand feliile de ceapa, un strat de cascaval ras, apoi salamul si ardeiul inca un strat de cascaval si deaupra feliile de rosii. Saram si piperam si dam la cuptor inca aprox 15-20 minute.


Servim cald cu sos chili.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

elucubratiiculinare 1

02.12.2012, 09:09

cat de bine arata

MonaMimi 1

02.12.2012, 13:39

foarte bun

T I M E A 1

02.12.2012, 15:47

Elucubratii , Mon

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana