Pizza cu ciuperci si sunca

de Miha in Pizza, 19 Mai 2009 | 4606 vizualizari

 

Un pic mai aproape de Italia...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 10 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250-260 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 g sunca din piept de pui
  • 4-5 ciuperci proaspete
  • 100 g boabe porumb (congelat)
  • 100 g mozzarella
  • Pentru sos:
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare,piper,busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si sunca:

Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate.


Intre timp am pregatit sosul de rosii.


Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul condimentelor.Am lasat la racit.


Aluatul l-am intins in tava,am uns cu sosul de rosii,apoi in ordine...sunca taiata cubulete,ciupercile,boabele de porumb si mozzarella.


Am dat la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ANCA 1

30.05.2009, 10:14

am tras si eu o pizza aseara, am baut si berea, ce viataaa!!
la sosul de rosii, eu pun usturoi, cimbru, oregano si Pimento, sa iasa picant

Miha 1

30.05.2009, 14:39

Picant...sa mearga berea mai bine!

mamidesara 1

28.02.2010, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza