Pizza cu ciuperci si sunca

de Miha in Pizza, 19 Mai 2009 | 5548 vizualizari

 

Un pic mai aproape de Italia...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 10 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250-260 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 g sunca din piept de pui
  • 4-5 ciuperci proaspete
  • 100 g boabe porumb (congelat)
  • 100 g mozzarella
  • Pentru sos:
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare,piper,busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si sunca:

Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate.


Intre timp am pregatit sosul de rosii.


Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul condimentelor.Am lasat la racit.


Aluatul l-am intins in tava,am uns cu sosul de rosii,apoi in ordine...sunca taiata cubulete,ciupercile,boabele de porumb si mozzarella.


Am dat la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ANCA 1

30.05.2009, 10:14

am tras si eu o pizza aseara, am baut si berea, ce viataaa!!
la sosul de rosii, eu pun usturoi, cimbru, oregano si Pimento, sa iasa picant

Miha 1

30.05.2009, 14:39

Picant...sa mearga berea mai bine!

mamidesara 1

28.02.2010, 16:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu bordura de cascaval