Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 15 minute.
Pui aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un aluat potrivit de moale, precum cel de paine. Lasi aluatul sa se odihneasca timp de 10-15 minute.
Tai salamul in fasii subtiri si maslinele. Dai cascavalul pe razatoare.
Intinzi aluatul pana obtii un dreptunghi cu dimensiunile tavii de aragaz. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita si il stropesti cu ketchup. Asezi salamul si presari cascavalul, iar deasupra oregano.
Coci pizza 20 de minute, la foc mijlociu.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult