Pizza

de Lavinia in Pizza, 25 Sep 2013 | 3292 vizualizari

 

Am vazut atatea retete de pizza zilele astea ca nu am mai rezistat si am executat si eu rapid o pizza cu ce am avut prin frigider :)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 220 ml apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 vf lingurita cimbru uscat
  • 1 vf lingurita oregano
  • cca 300-350 g faina

Topping:

  • 2 linguri ketchup
  • 3 linguri bulion(de casa am folosit eu)
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 catel de usturoi
  • sunculita afumata cu mirodenii
  • 100-150 g muschi de porc(piept de pui) taiat bucati mici
  • 1/2 gogosar
  • 1/2 ceapa rosie
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol cerne faina ,adauga sarea ,cimbrul si oregano. Dizolva drojdia cu cele 2 lingurite de zahar si putina apa calduta. Adauga drojdia si apa peste faina si amesteca bine. Transfera aluatul pe o masa tapetata cu faina si incepe sa framanti aluatul adaugand treptat si uleiul. Lasa aluatul la crescut pentru 30 de minute. Intinde aluatul intr-o foaie subtire si pune-l in tava(40/30 cm)

Amesteca ketchupul cu sucul de rosii,oregano,cimbru ,usturoiul taiat marunt si intinde-l peste aluat. Aseaza sunculita ,muschiuletul ,gogosarul si ceapa rosie pe toata suprafata aluatului. Coace pizza in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 de minute.(depinde de cuptor) Pune deasupra cascavalul si mai baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

Serveste pizza cu sosul preferat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lavinia 1

25.09.2013, 16:00

Muah, Laurici

Rocsi 1

25.09.2013, 19:55

Vroiam sa fac o pizza dar cate aduceti voi si daca manc de la toate nu-mi mai trebuie

Lavinia 1

25.09.2013, 20:26

eu am poftit prea tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rapide