Pizza cu salam frantuzesc si sunca de pui

de gabrielasfechis in Pizza, 18 Ian 2017 | 318 vizualizari

 

Cand ai pofta de pizza iti faci :)) daca ai cat de cat ingrediente la indemana :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat de pizza
  • 1 ruda salam frantuzesc
  • 1 ruda sunca pui
  • 350 gr cascaval Gouda
  • 2 oua
  • sos de rosii
  • 1 cutie mare porumb 
  • oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam frantuzesc si sunca de pui:

Am pregatit aluatul de pizza asa : https://www.bucataras.ro/retete/pizza-quattro-formaggi-reteta-lui-george-vicecampion-european-la-pizza-79038.html


Este o reteta superba si blatul e foarte bun :)


Am facut 3 pizza in tavi mari, deci daca tavile sunt mai mici pot iesi 4-5.


Intr-un bol, amestecam ouale cu sosul de rosii si oregano.


Am intins aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra am pus 4 linguri compozitie, sos de rosii cu ou si oregano, apoi salamul si sunca taiate in 4, apoi porumbul si la urma, cascavalul ras pe razatoarea mare.


Se da la cuptorul preincalzit timp de 40 minute, la foc mediu.


Se serveste calda sau rece...e buna oricum :)

 

TIPS-URI

1

puteti bune pe pizza ce doriti dvs., eu am pus ce am avut in frigider :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam frantuzesc si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras Diana 1

18.01.2017, 20:06

kytz 1

19.01.2017, 18:20

Panacris 1

19.01.2017, 19:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt