Pizza cu bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 6 Apr 2011 | 8489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 125 g apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingura chimen
  • Topping:
  • 6 felii bacon
  • 2 ciuperci
  • 5 masline
  • ardei colorat
  • cateva fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de rosii
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute. Aluatul dospit se intinde intr-o foaie potrivit de groasa,lasandu-se pe margini o bordura.
O tava se unge cu ulei si se aseaza foaia de aluat;se unge cu sos de rosii si se presara oregano.

Se aseaza ardeiul,feliile de ciuperci,maslinele,feliile de bacon si deasupra cascaval(al meu nu prea s-a topit,dar la gust a fost delicios :P) Tava se introduce la cuptorul preincalzit aprox 25 minute sau pana se rumenesc marginiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

horia 1

12.04.2011, 21:12

nu numai ca esti o bucatareasa desavarsita,dar mai esti si-un fotograf profesionist! minunata pizza,incredibila prezentare,imi place.multumim!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2011, 22:07

horia iti multumesc,nu sunt fotograf profesionist dar incerc sa fac poze cat mai bune pentru a reflecta cat mai bine ce e in farfurie

adry88 1

25.05.2011, 22:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa