Pizza cu bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 6 Apr 2011 | 2744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 125 g apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingura chimen
  • Topping:
  • 6 felii bacon
  • 2 ciuperci
  • 5 masline
  • ardei colorat
  • cateva fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de rosii
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute. Aluatul dospit se intinde intr-o foaie potrivit de groasa,lasandu-se pe margini o bordura.

O tava se unge cu ulei si se aseaza foaia de aluat;se unge cu sos de rosii si se presara oregano.



Se aseaza ardeiul,feliile de ciuperci,maslinele,feliile de bacon si deasupra cascaval(al meu nu prea s-a topit,dar la gust a fost delicios :P) Tava se introduce la cuptorul preincalzit aprox 25 minute sau pana se rumenesc marginiile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

horia 1

12.04.2011, 21:12

nu numai ca esti o bucatareasa desavarsita,dar mai esti si-un fotograf profesionist! minunata pizza,incredibila prezentare,imi place.multumim!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2011, 22:07

horia iti multumesc,nu sunt fotograf profesionist dar incerc sa fac poze cat mai bune pentru a reflecta cat mai bine ce e in farfurie

adry88 1

25.05.2011, 22:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Panzerotti