Rulouri de pizza

de amalia01 in Pizza, 20 Sep 2013 | 866 vizualizari

 

Usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 500 g de făină
  • 40 grame de drojdie
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • aproximativ 200 ml de apă călduţă
  • sare şi puţin zahăr
  • pentru umplutura:
  • 200 ml ketchup
  • - se aseaza cate o lingura de UNIVER
  • 300 g sunca de pui
  • 150 g slaninuta afumata
  • 1 conserva de ciuperci( 400 g)
  • 250 g cascaval ras
  • 1 conserva de porumb fiert
  • cateva feliute de ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

pentru blat:


- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute


- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă, timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;


- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;


- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;


Umplutura:


- aluatul se taie dreptunghiuri de cca 3*6 cm si se ung cu ketchup


- se amesteca ingredientele intr-un castron


- se aseaza cate o lingura de amestec pe fiecare dreptunghi si se ruleaza


- se presara cascaval ras


- se aseaza intr-o tava cu hartie pentru copt si se da la cuptor ptr cca 45 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

karla 1

21.09.2013, 00:10

Rocsi 1

21.09.2013, 10:12

babi5 1

15.12.2014, 15:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose pizza