Pizza Margherita

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 3402 vizualizari

 

Usoara, aromata... un deliciu !

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 400 gr mozzarella
  • 4 rosii
  • busuioc maruntit
  • sare
  • 3 linguri cu sos de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine , pe programul framantare/dospire.


Cand este gata, intindem aluatul cu sucitorul , il asezam in tava de copt pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata ca sa nu se formeze gauri la copt.


Cu ajutorul unei pensule ungem toata suprafata blatului cu sos de rosii.


Asezam alternativ felii de rosii si de mozzarella , presaram busuioc maruntit si dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor, iar mozzarella se topeste si acopera bucatile de rosii.


Scoatem din cuptor, completam gustul de sare, feliem si servim fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.09.2013, 12:58

angyb 1

29.09.2013, 13:46

babi5 1

15.12.2014, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa