Pizza rapida la tigaie

de Valclaudia in Pizza, 24 Aug 2014 | 4656 vizualizari

 

reteta preluata de la Diuta, cu multumiri! >:d< A iesit grozava!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • cca 150 gr faina (7-8 linguri)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri iaurt
  • un praf de oregano uscat
  • Topping:
  • ketchup
  • cascaval feliat
  • ardei kapia
  • masline negre
  • cascaval ras
  • oregano, busuioc
  • verdeata tocata (patrunjel)
  • In plus:
  • o tigaie antiaderenta cu capac
  • unt sau margarina pentru uns tigaia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida la tigaie:

Mixam oul cu iaurtul, adaugam sarea si praful de copt,apoi faina si mixam in continuare pana obtinem un aluat asemanator celui de clatite, dar mai gros.


Ungem o tigaie antiaderenta cu margarina sau cu unt, turnam aluatul in tigaie.


Peste aluat ungem un strat subtirel de ketchup, apoi asezam ingredientele care vor forma toppingul, dupa preferinta.


Asezam capacul peste tigaie, asezam tigaia oe ochiul mare al aragazului dar redus la minim. Lasam sa se coaca pizza la foc molcom, in primele 10 minute nu ridicam deloc capacul care acopera tigaia.


Coacem pizza cca 20 minute, o transferam apoi pe farfurie si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

24.08.2014, 14:26

Ce mult imi place

Rocsi 1

26.08.2014, 19:27

Ce buna este!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie