Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana

de luminita20_2006 in Pizza, 17 Feb 2015 | 988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza
  • 450 g faina
  • 230 ml apa calduta
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • -1 piept de pui
  • -1 broccoli micut
  • -400 ml smantana
  • -2 oua mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana:

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in mijloc turnam apa calduta si amestecam, dupa care punem sarea si framantam aluatul.


Se lasa la dospit la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Intindem o foaie de dimensiunea tavii.


Pieptul de pui se feliaza condimenteaza si se face la gratar . Brocoli se pun in apa fiarta si se fierb 3 min.


Peste aluatul de pizza se pun fasii din pieptul de pui , buchetele de brocoli si smantana batuta cu ou. Se da la cuptor 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

17.02.2015, 16:42

Chiar daca nu clasica dar delicioasa combinatie !!!

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:47

Panacris 1

18.02.2015, 17:19

Bunăăăăă! Cred că în combinație cu somon afumat, ar fi și mai delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt