Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana

de luminita20_2006 in Pizza, 17 Feb 2015 | 821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza
  • 450 g faina
  • 230 ml apa calduta
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • -1 piept de pui
  • -1 broccoli micut
  • -400 ml smantana
  • -2 oua mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana:

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in mijloc turnam apa calduta si amestecam, dupa care punem sarea si framantam aluatul.

Se lasa la dospit la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Intindem o foaie de dimensiunea tavii.

Pieptul de pui se feliaza condimenteaza si se face la gratar . Brocoli se pun in apa fiarta si se fierb 3 min.

Peste aluatul de pizza se pun fasii din pieptul de pui , buchetele de brocoli si smantana batuta cu ou. Se da la cuptor 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63

mihaelar63 1

17.02.2015, 16:42

Chiar daca nu clasica dar delicioasa combinatie !!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:47

Panacris

Panacris 1

18.02.2015, 17:19

Bunăăăăă! Cred că în combinație cu somon afumat, ar fi și mai delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!