Pizza inimioara

de Steffy in Pizza, 5 Iun 2012 | 2422 vizualizari

 

Am primit o reteta de coca de pizza de la o prietena care lucreaza in Italia si am zis ca trebuie sa o incerc. Faptul ca am facut pizza cu o forma inimioara a fost ideea mea...Delicios si frumos!

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca de pizza:
  • 1 kg faina
  • 30 g sare
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita brandy
  • Pentru prepararea propriu-zisa a pizzei:
  • 300 g sunca presata
  • 300 g cascaval
  • 4 linguri sos de tomate
  • 2 cutii de ton maruntit
  • 6 carnaciori proaspeti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza inimioara:

Se framanta aluatul de pizza si se lasa la dospit de la 8 seara pana a doua zi dimineata, la temperatura camerei, acoperit cu un prosop umed.


A doua zi se intinde aluatul de pizza, se fac formele de inimioara si se pun in tava cu folie speciala. Se unge fiecare pizza cu pasta de tomate, apoi se pune sunca presata si carnaciorii taiati marunt. Se rade cascaval si se introduce la cuptor.


Tinem 10 minute dupa care adaugam tonul maruntit, apoi mai introducem la cuptor 10 minute.


Puteti adauga orice ingrediente pe pizza in functie de preferinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alinutzika 1

05.06.2012, 22:55

placeee pizza....

_Alina_ 1

06.06.2012, 09:11

Ce frumusele sunt

Steffy 1

06.06.2012, 21:48

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza a la Ala