Pizza inimioara

de Steffy in Pizza, 5 Iun 2012 | 2061 vizualizari

 

Am primit o reteta de coca de pizza de la o prietena care lucreaza in Italia si am zis ca trebuie sa o incerc. Faptul ca am facut pizza cu o forma inimioara a fost ideea mea...Delicios si frumos!

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca de pizza:
  • 1 kg faina
  • 30 g sare
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita brandy
  • Pentru prepararea propriu-zisa a pizzei:
  • 300 g sunca presata
  • 300 g cascaval
  • 4 linguri sos de tomate
  • 2 cutii de ton maruntit
  • 6 carnaciori proaspeti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza inimioara:

Se framanta aluatul de pizza si se lasa la dospit de la 8 seara pana a doua zi dimineata, la temperatura camerei, acoperit cu un prosop umed.


A doua zi se intinde aluatul de pizza, se fac formele de inimioara si se pun in tava cu folie speciala. Se unge fiecare pizza cu pasta de tomate, apoi se pune sunca presata si carnaciorii taiati marunt. Se rade cascaval si se introduce la cuptor.


Tinem 10 minute dupa care adaugam tonul maruntit, apoi mai introducem la cuptor 10 minute.


Puteti adauga orice ingrediente pe pizza in functie de preferinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alinutzika 1

05.06.2012, 22:55

placeee pizza....

_Alina_ 1

06.06.2012, 09:11

Ce frumusele sunt

Steffy 1

06.06.2012, 21:48

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din iaurt