Pizza cu vinete la gril

de simona72 in Pizza, 8 Apr 2015 | 3131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr faina
  • 1 lingura drojdie uscata
  • pentru umplutura:
  • 1-2 rosii(depinde de marimea lor)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras verde, rosu si portocaliu
  • 1 vanata
  • sare si piper proaspat macinat
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri ulei cu infuzie de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva felii de branza Camembert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu vinete la gril:

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredietele au fost puse in cuva masinii in ordina scrisa la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul, l-am intins pe hartie de copt dandaui o forma rotunda apoi l-am pus in tava rotunda de pizza.

Pentru umplutura: am spalat legumele, am taiat ardeiul iute, ardeii grasi, rosiile in cubulete mici. Ceapa verde in rondele subtiri, iar vanata cu tot cu coaja, am taiat-o in felii. Am pudrat feliile de vanat cu sare si le-am lasat intr-o strecuratoare pentru 10 minute. Le-am trecut pe sub jet de apa apoi le-am uscat cu prosoape de hartie. Le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie gril. Am amestecat legumele taiate cubulete, am adaugat sare, piper si putin ulei infuzat cu busuioc. Am amestecat legumele si le-am pus pe blatul de pizza. Peste legume am pus feliile de vanata, am taiat cateva cubulete de branza Camembert si le-am pus deasupra, am mai stropit pizza cu ulei infuzat cu busuioc si am lasat-o in cuptorul caldut pentru 5-10 minute. Am copt pizza la 180 grade pentru 15 minute. Am servit-o calda cu sos de iaurt, usturoi si menta. Sa va fie de folos!!

TIPS-URI

1

pentru un aluat subtire si crocant nu lasati pizza la dospit, o coaceti imediat la 200 grade pentru 10 minute

2

daca nu se foloseste branza, este cu succes o pizza de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume