Pizza cu vinete la gril

de simona72 in Pizza, 8 Apr 2015 | 836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr faina
  • 1 lingura drojdie uscata
  • pentru umplutura:
  • 1-2 rosii(depinde de marimea lor)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras verde, rosu si portocaliu
  • 1 vanata
  • sare si piper proaspat macinat
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri ulei cu infuzie de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva felii de branza Camembert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu vinete la gril:

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredietele au fost puse in cuva masinii in ordina scrisa la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul, l-am intins pe hartie de copt dandaui o forma rotunda apoi l-am pus in tava rotunda de pizza.


Pentru umplutura: am spalat legumele, am taiat ardeiul iute, ardeii grasi, rosiile in cubulete mici. Ceapa verde in rondele subtiri, iar vanata cu tot cu coaja, am taiat-o in felii. Am pudrat feliile de vanat cu sare si le-am lasat intr-o strecuratoare pentru 10 minute. Le-am trecut pe sub jet de apa apoi le-am uscat cu prosoape de hartie. Le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie gril. Am amestecat legumele taiate cubulete, am adaugat sare, piper si putin ulei infuzat cu busuioc. Am amestecat legumele si le-am pus pe blatul de pizza. Peste legume am pus feliile de vanata, am taiat cateva cubulete de branza Camembert si le-am pus deasupra, am mai stropit pizza cu ulei infuzat cu busuioc si am lasat-o in cuptorul caldut pentru 5-10 minute. Am copt pizza la 180 grade pentru 15 minute. Am servit-o calda cu sos de iaurt, usturoi si menta. Sa va fie de folos!!

 

TIPS-URI

1

pentru un aluat subtire si crocant nu lasati pizza la dospit, o coaceti imediat la 200 grade pentru 10 minute

2

daca nu se foloseste branza, este cu succes o pizza de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

09.04.2015, 06:46

Buna!

mirela0911 1

09.04.2015, 06:55

Ce buna e!

Corinuta 1

13.04.2015, 11:50

Cred ca-i tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone