Pizza Hawaiana

de mirela0911 in Pizza, 7 Oct 2013 | 1890 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • 500g faina
  • 25g drojdie
  • 1 lgt sare
  • 3 lg ulei masline
  • apa cat cuprinde

Pt. topping:

  • sos de rosii
  • 200 g sunca
  • ananas din compot (am pus eu)
  • rondele de ceapa (optional)
  • masline negre
  • ardei kapia rosu
  • cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawaiana:

Blatul: Se face o maia din drojdie, putina apa calduta si jumatate lingurita zahar, se amesteca toate si se lasa deoparte pt a-si dubla volumul. Se face un aluat potrivit impreuna cu faina, sarea si apa calduta cat cuprinde. Se lasa la dospit dupa care se intinde un blat potrivit pt tava cuptorului.


Topping: Se unge blatul cu sosul de rosii, se adauga sunca, ananasul scurs de zeama din compot, ceapa, maslinele si ardeiul. La final se adauga cascavalul ras. Se da la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawaiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

07.10.2013, 19:49

MotanLaOale 1

07.10.2013, 23:24

Sim0na 1

08.10.2013, 10:49

Buna o fi si hawaiana asta.. N-am mancat pana acum.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume