Pizza cu sunca de pui si bacon

de Miha in Pizza, 15 Dec 2010 | 2674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Pentru blat:
  • 125 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 cani faina integrala
  • Pentru umplutura:
  • 200 g sunca de pui
  • 50 g bacon
  • boabe de porumb
  • ~100 g cascaval
  • Pentru sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca de pui si bacon:

Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in apa calduta. Se toarna apoi peste faina amestecata cu sarea si se framanta un aluat elastic, usor lipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Se intinde aluatul intr-o tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa din nou la crescut, apoi se unge cu sucul de rosii amestecat cu condimentele. Asezam pe margine feliile de sunca, iar mijlocul il umplem cu boabe de porumb.

Acoperim cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Bacon-ul il taiem bucati potrivite si le punem deasupra, din loc in loc. Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Se portioneaza si se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

danamatei 1

17.12.2010, 12:29

mena29 1

17.12.2010, 19:46

Ionela

alinutzika 1

28.08.2011, 23:33

ce frumos ai aranjat toate ingredientele pe pizza!! Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI