Pizza cu sunca de pui si bacon

de Miha in Pizza, 15 Dec 2010 | 2876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Pentru blat:
  • 125 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 cani faina integrala
  • Pentru umplutura:
  • 200 g sunca de pui
  • 50 g bacon
  • boabe de porumb
  • ~100 g cascaval
  • Pentru sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca de pui si bacon:

Drojdia amestecata cu zaharul se dizolva in apa calduta. Se toarna apoi peste faina amestecata cu sarea si se framanta un aluat elastic, usor lipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.



Se intinde aluatul intr-o tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa din nou la crescut, apoi se unge cu sucul de rosii amestecat cu condimentele. Asezam pe margine feliile de sunca, iar mijlocul il umplem cu boabe de porumb.


Acoperim cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Bacon-ul il taiem bucati potrivite si le punem deasupra, din loc in loc. Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Se portioneaza si se serveste calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

danamatei 1

17.12.2010, 12:29

mena29 1

17.12.2010, 19:46

Ionela

alinutzika 1

28.08.2011, 23:33

ce frumos ai aranjat toate ingredientele pe pizza!! Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite