MINI-CALZONE

de Retete_Haplea in Pizza, 20 Apr 2015 | 2663 vizualizari

 

Perfect pentru o masă în familie
Sau de luat la pachet pentru serviciu
Blatul pufos face mini-calzone-le să fie
Indiferent de gusturi, un deliciu.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru aluat:

500 g faina,

25 g drojdie proaspata,

1 lingurita de zahar,

1 lingurita sare,

2 linguri de ulei de masline,

apa minerala

Ingrediente pentru umplutura:

250 jambon taiat cubulete,

1 ardei gras rosu taiat cubulete,

200 g cascaval razuit,

50 g parmezan razuit,

1 galbenus pentru uns deasupra

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MINI-CALZONE:

Frecam drojdia cu zaharul pana se formeza o pasta pe care o turnam intr-o adancitura formata in faina. Adaugam uleiul de masline, sarea si apa minerala. Framantam pana se formeza un aluat.
Lasam la crescut la cald jumatate de ora.
Luam cate o mana din aluatul crescut si intindem cu sucitorul. Umplem cu jambon, ardei, cascaval si parmezan.

”Sigilam” mini-calzonele cu ajutorul unei furculite. Le asezam in tava de la cuptor acoperita cu foaie de copt.  Le ungem pe deasupra cu galbenus de ou. 
Bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Le servim calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MINI-CALZONE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

20.04.2015, 12:09

MotanLaOale 1

20.04.2015, 15:51

Rocsi 1

20.04.2015, 20:59

Mmm, as vrea si eu sa le degust acum!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca