Mini-Pizza triunghiuri

de epurasha2bb in Pizza, 27 Apr 2010 | 2132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat :
  • - faina cat cuprinde,
  • -1 ceasca de apa calda
  • - o lingura de Garant Dr.Otker pt.aluaturi dospite(e un amestec de drojdie granule cu praf de copt),
  • -1 lingura unt moale,
  • -2 linguri lapte,
  • -1 praf de sare mare (e mai gustoasa),
  •  -1 ou.
  • pt.topping:
  • mezeluri ce va place, eu am pus Salam Palaciego;
  • cascaval,
  • branza de oi,
  • ciuperci champignion proaspete,
  • masline negre,
  • ketchup dulce/picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Pizza triunghiuri:

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald cat timp tocam salamul, maslinele, ciupercile si radem cascaval gras galben si branza tare de oaie.

Intindem o foaie subtire,o asezam in tava, o ungem cu ketchup, apoi presaram cascaval si branza si apoi celelalte ingrediente.Apoi facem zig zaguri de ketchup dulce si bagam tava la cuptor.

Apoi servim calda taiata triunghiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-Pizza triunghiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.04.2010, 23:25

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:00

mamidesara 1

15.05.2010, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!