Mini-Pizza triunghiuri

de epurasha2bb in Pizza, 27 Apr 2010 | 2412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat :
  • - faina cat cuprinde,
  • -1 ceasca de apa calda
  • - o lingura de Garant Dr.Otker pt.aluaturi dospite(e un amestec de drojdie granule cu praf de copt),
  • -1 lingura unt moale,
  • -2 linguri lapte,
  • -1 praf de sare mare (e mai gustoasa),
  •  -1 ou.
  • pt.topping:
  • mezeluri ce va place, eu am pus Salam Palaciego;
  • cascaval,
  • branza de oi,
  • ciuperci champignion proaspete,
  • masline negre,
  • ketchup dulce/picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Pizza triunghiuri:

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald cat timp tocam salamul, maslinele, ciupercile si radem cascaval gras galben si branza tare de oaie.


Intindem o foaie subtire,o asezam in tava, o ungem cu ketchup, apoi presaram cascaval si branza si apoi celelalte ingrediente.Apoi facem zig zaguri de ketchup dulce si bagam tava la cuptor.


Apoi servim calda taiata triunghiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-Pizza triunghiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.04.2010, 23:25

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:00

mamidesara 1

15.05.2010, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de conopida