Pizza cu branza,ardei si porumb

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 550 vizualizari

 

O pizza usoara,gustoasa si savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti faina
  • 30 g drojdie de bere
  • 1 ceasca apa calda
  • 2 lingurite rase de sare
  • 1 lingurita rasa de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri mustar Univer
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 1 conserva porumb
  • 1 ardei rosu
  • 200 g mozzarella rasa
  • oregano,busuioc
  • cateva masline verzi taiate rondele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza,ardei si porumb:

Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.Se lasa drojdia sa creasca,dupa care intr-un lighenas se pune restul de faina,drojdia crescuta,sarea si zaharul si se framanta bine.Se asaza aluatul in lighean, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca. Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii.Se presara uniform mozzarella data pe razatoare,ardeiul,boabele de porumb,maslinele si se stropeste cu ulei.Se coace in cuptorul incins 15 min.Se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 min.Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Topping-urile fierbinti pe aluatul de pizza strica aluatul.

2

O pizza cu mai multe ingrediente se va coace mai greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza,ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

12.10.2013, 01:10

Panacris 1

12.10.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita