Pizza cu branza,ardei si porumb

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 481 vizualizari

 

O pizza usoara,gustoasa si savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti faina
  • 30 g drojdie de bere
  • 1 ceasca apa calda
  • 2 lingurite rase de sare
  • 1 lingurita rasa de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri mustar Univer
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 1 conserva porumb
  • 1 ardei rosu
  • 200 g mozzarella rasa
  • oregano,busuioc
  • cateva masline verzi taiate rondele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza,ardei si porumb:

Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.Se lasa drojdia sa creasca,dupa care intr-un lighenas se pune restul de faina,drojdia crescuta,sarea si zaharul si se framanta bine.Se asaza aluatul in lighean, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca. Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii.Se presara uniform mozzarella data pe razatoare,ardeiul,boabele de porumb,maslinele si se stropeste cu ulei.Se coace in cuptorul incins 15 min.Se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 min.Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Topping-urile fierbinti pe aluatul de pizza strica aluatul.

2

O pizza cu mai multe ingrediente se va coace mai greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza,ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu branza,ardei si porumb-0
Pizza cu branza,ardei si porumb-1

COMENTARII (2)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

12.10.2013, 01:10

Panacris

Panacris 1

12.10.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!