Pizza

de flori_s in Pizza, 23 Feb 2011 | 1558 vizualizari

 

Mica mea bombita calorica :)) .. cu adevarat gustoasa. De data aceasta blatul a iesit cam mare fiindca am cumparat 2 cocute (cu 1 apareau "gaurele" ),( cea facuta o lasasem peste noapte si nu mai era buna). Am profitat de coca si nu m.am zgarcit cu toppingul :)). Oricum de obicei trebuie sa iasa ca in poza cu o singura felie . Sper sa o incercati si sa va placa :)

 

INGREDIENTE

  • pentru blat :
  • faina ,
  • jumatate de cubulet de drojdie ,
  • apa ,
  • praf de sare
  • topping :
  • pasta de tomate( de data asta am pus ketchup ca nu am mai avut   pasta)              
  • carnaciori ,
  • kaizer( pastrama / muschiulet) ,
  • ciuperci ,
  • masline ,
  • cascaval      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Framantati toate ingredientele pt coca pana compozitia nu se mai lipeste nici de maini nici vas. Dupa, o lasati in jur de 30 de minute sa creasca.


Dupa ce ati terminat blatul , il ungeti cu pasta de tomate ( puteti sa folositi orice de la rosii pasate la ketchup ) apoi insirati restul toppingului ( in cazul meu ciupercile , carnaciorii , kaizer , masline si 2,3 fasii de ardei gras ) + cascavalul ras .. am folosit o rotita mica intreaga


 

TIPS-URI

1

Fiindca stiam ca o sa iasa blatul mare , m-am gandit ca marginile sa le "umplu" cu carnaciori .. a iesit foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cismaru_nicoleta 1

23.02.2011, 21:20

arata bine bomba asta ..

Rocsi 1

23.02.2011, 21:30

e binevenita o bucata de pizza

MotanLaOale 1

24.02.2011, 08:54

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa