Pizza pepperoni

de Mihaela in Pizza, 13 Apr 2009 | 6255 vizualizari

 

Sotul meu e innebunit dupa pizza.. asadar a invatat sa faca :D.. si procedeaza cam asa:

 

INGREDIENTE

  • 450g faina
  • drojdie uscata (1 pliculet - are 7g)
  • o lingurita de sare
  • 1 si 1/2 lingurita zahar
  • 150 grame salam
  • mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pepperoni:

Intr-un castron pune cam 450g faina, drojdie uscata (1 pliculet - are 7g), o lingurita de sare, 1 si 1/2 lingurita zahar. Peste ele pune un amestec cald din o cana apa si o lingura ulei. Framanta aluatul si il lasa putin la crescut pana prepara sosul din pasta de tomate (de obicei folosim un sos de spagheti) si condimente dupa plac (mai sarat, mai hot, mai cu ierburi).

Apoi in tava de piza intinde o foaie subtire (din cantitatea de mai sus noua ne ies 2 pizza cu diam de 33cm=13 inch-asa e tava noastra), unge apoi cu sos, apoi pune un strat de branza/mozzarella rasa, apoi aseaza pepperoni si pe deasupra mai presara 2-3 fire de branza..

Bineinteles ca in afara de pepperoni se poate pune orice va e pe plac.

Asa arata inainte de a o baga la cuptor.. Apoi se da la cuptorul incins la 200C.

…si cam in 7 minute e gata pizza:

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pepperoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza pepperoni-0
Pizza pepperoni-1

COMENTARII (5)

Oana

Oana 1

27.01.2009, 19:59

Ubulika

Ubulika 1

03.12.2011, 08:32

si eu vreauuuuuuuuuuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!