Amesteca intr-un vas inimile de palmier cu rosiile si ceapa verde.Intr-un bol mic amesteca otetul de zmeura cu uleiul de masline si sare de mare dupa gust.Toarna dressing-ul peste legume.Adauga si patrunjelul, amesteca usor apoi serveste.
Pune fasolea la fiert in apa cu sare apoi scurge-o.Prajeste migdalele intr-o tigaie fara grasime pana cand s-au rumenit usor. Pentru dressing, amesteca sucul de portocala cu uleiul de masline si sare de mare.
Intr-un vas amesteca fasolea cu feliile de rubarba, migdalele prajite, rucola si...
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Stropeste cubuletele de paine cu 1 lingura ulei de masline si da-le la copt pentru 3-5 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana ce devin aurii si crocante.Lasa-le sa se raceasca.
Intr-un bol de servire pune paine prajita, rosiile, bucatile de castravete,...
Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge. Intre timp pastaile verzi se fierb separat in apa cu sare timp de 10-12 minute apoi se scurg.
Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca...
Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat, iar daca ii intepi cu furculita, aceasta intra usor in ei. Cartofii fierti se scurg si se pun intr-un vas.Separat, se amesteca sare de mare si piper negru macinat cu sare de mare cu ierburi...
Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita...
Fierbe cartofii in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15-20 minute.
Intr-un vas amesteca iaurtul cu mustar, miere, ceapa rosie, sare si piper.Adauga 2 lingurite chives si amesteca usor.Scurge cartofii fierti apoi toarna peste sosul cu iaurt si amesteca bine.Serveste-i calzi sau reci.
Salata cu inimi de palmier
Amesteca intr-un vas inimile de palmier cu rosiile si ceapa verde.Intr-un bol mic amesteca otetul de zmeura cu uleiul de masline si sare de mare dupa gust.Toarna dressing-ul peste legume.Adauga si patrunjelul, amesteca usor apoi serveste.
Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola
Pune fasolea la fiert in apa cu sare apoi scurge-o.Prajeste migdalele intr-o tigaie fara grasime pana cand s-au rumenit usor. Pentru dressing, amesteca sucul de portocala cu uleiul de masline si sare de mare. Intr-un vas amesteca fasolea cu feliile de rubarba, migdalele prajite, rucola si...
Salata crocanta cu rosii si branza feta
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Stropeste cubuletele de paine cu 1 lingura ulei de masline si da-le la copt pentru 3-5 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana ce devin aurii si crocante.Lasa-le sa se raceasca. Intr-un bol de servire pune paine prajita, rosiile, bucatile de castravete,...
Salata de pui cu caise si pastai verzi
Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge. Intre timp pastaile verzi se fierb separat in apa cu sare timp de 10-12 minute apoi se scurg. Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca...
Salata cu doua tipuri de cartofi
Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat, iar daca ii intepi cu furculita, aceasta intra usor in ei. Cartofii fierti se scurg si se pun intr-un vas.Separat, se amesteca sare de mare si piper negru macinat cu sare de mare cu ierburi...
Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano
Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr. Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita...
Cartofi noi cu sos
Fierbe cartofii in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15-20 minute. Intr-un vas amesteca iaurtul cu mustar, miere, ceapa rosie, sare si piper.Adauga 2 lingurite chives si amesteca usor.Scurge cartofii fierti apoi toarna peste sosul cu iaurt si amesteca bine.Serveste-i calzi sau reci.