Cartofi noi cu sos

de laylalala in Salate, 18 Mar 2010 | 18152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cartofi noi
  • 4 linguri iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 lingurite chives tocat
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sos:

Fierbe cartofii in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15-20 minute.
Intr-un vas amesteca iaurtul cu mustar, miere, ceapa rosie, sare si piper.Adauga 2 lingurite chives si amesteca usor.Scurge cartofii fierti apoi toarna peste sosul cu iaurt si amesteca bine.Serveste-i calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

costy1969 1

19.03.2010, 04:53

aceasta reteta se regaseste si pe www.gustos.ro.putem posta retetele personale de pe alte site-uri aici?

Bucataras 1

19.03.2010, 07:57

Da, Costy, retete personale puteti posta aici chiar daca le-ati pus si pe alte siteuri. Nu e ok sa postati retete care nu sint ale voastre de pe alte siteuri.

Oana 1

22.03.2010, 00:30

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida