Salata de pui cu caise si pastai verzi

de laylalala in Salate, 23 Mai 2010 | 1889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui, fara piele si os
  • 200 gr pastai verzi
  • 300 gr caise din compot, scurse
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline piperat
  • sare de mare, dupa gust
  • branza Grana Padano rasa, pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu caise si pastai verzi:

Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge. Intre timp pastaile verzi se fierb separat in apa cu sare timp de 10-12 minute apoi se scurg.

Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca si se pune deoparte.

Intr-un vas, se amesteca coriandrul cu coaja rasa si zeama de lamaie, mierea, ghimbirul ras, sosul de soia, 2 linguri ulei de masline piperat si sare de mare.Se toarna acest amestec peste restul ingredientelor din bol si se amesteca usor.Se presara deasupra branza Grana Padano rasa si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu caise si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ina 1

25.05.2010, 09:23

nu se poate sa ai retete fara furculite, asa ca am aduc eu

Roxana 1

26.05.2010, 19:57

interesant cu caise

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton