Salata cu doua tipuri de cartofi

de laylalala in Salate, 7 Mai 2010 | 1882 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 gr cartofi noi, decojiti

500 gr cartofi dulci, decojiti si taiati felii subtiri

sare de mare si piper negru macinat

sare de mare cu ierburi aromate

2 linguri miere

zeama de la 1 lamaie

4 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc

150 gr mix de salate

2 linguri seminte de pin

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu doua tipuri de cartofi:

Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat, iar daca ii intepi cu furculita, aceasta intra usor in ei. Cartofii fierti se scurg si se pun intr-un vas.Separat, se amesteca sare de mare si piper negru macinat cu sare de mare cu ierburi aromate, dupa gust, impreuna cu 2 linguri miere, zeama de lamaie si 3 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc.Se toarna acest amestec peste cartofi si se amesteca bine.

Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie, fara grasime.

Intr-un bol, se amesteca salata cu cartofii.Se presara deasupra semintele de pin si 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc. Salata se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu doua tipuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Salata greceasca