Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
500 gr cartofi noi, decojiti
500 gr cartofi dulci, decojiti si taiati felii subtiri
sare de mare si piper negru macinat
sare de mare cu ierburi aromate
2 linguri miere
zeama de la 1 lamaie
4 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc
150 gr mix de salate
2 linguri seminte de pin
Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat, iar daca ii intepi cu furculita, aceasta intra usor in ei. Cartofii fierti se scurg si se pun intr-un vas.Separat, se amesteca sare de mare si piper negru macinat cu sare de mare cu ierburi aromate, dupa gust, impreuna cu 2 linguri miere, zeama de lamaie si 3 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc.Se toarna acest amestec peste cartofi si se amesteca bine.
Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie, fara grasime.
Intr-un bol, se amesteca salata cu cartofii.Se presara deasupra semintele de pin si 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc. Salata se serveste imediat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult