laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de curcan umplute

In Curcan la 1 Ian 2012

1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. 2.        Incinge intr-o tigaie 100 gr unt. Adauga ceapa si caleste-o 3 minute, amestecand. Adauga alunele de padure si prajeste-le 5 minute, amestecand. Intr-un vas pune alunele...

Pulpe de rata pe varza

In Rata la 1 Ian 2012

1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. Inainte cu 24 ore de a gati pulpele, freaca pulpele cu multa sare si putin piper, acopera-le si lasa-le in frigider pana a doua zi. A doua zi ia din sarea de pe pulpe si lasa-le deoparte. 2....

Paste cu carne de vita si ciuperci

In Vita la 15 Noi 2011

1.        Pune la fiert supa cu vinul rosu iar dup ace a dat in clocot adauga carnea de vita. Lasa la fiert la foc minim timp de 2 ore. 2.        Dupa cele 2 ore, topeste untul intr-o tigaie incinsa. Adauga ciupercile si...

Muschi de vita cu sos de ciuperci

In Vita la 6 Oct 2011

1.        Incinge 2 lg ulei de masline intr-o tigaie. Adauga ciperciile si caleste-le pana se inmoaieAdauga untul si lasa pana cand s-a topit, amestecand. Adauga vinul si lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul. Intr-un vas amesteca smantana cu galbenusurile...

Muschi de vita fraged

In Vita la 14 Sep 2011

1. Incinge cuptorul la 160 ° C. 2. Sareaza si pipereaza muschiul de vita apoi prajeste-l pe toate partile ,cate putin, in 50 gr unt si 2 linguri ulei de masline. 3. Aseaza muschiul de vita intr-un vas termorezistent, adauga legumele, ierburile aromate, sare si piper, dupa...

Vita cu sos

In Vita la 2 Aug 2011

1.        Amesteca patrunjelul cu cimbru si sare&piper negru.Unge carnea cu acest amestec. 2.        Incinge uleiul de masline si 20 gr unt intr-o tigaie. Adauga carnea si prajeste-o cate 2-5 minute pe ambele parti...

Salata Caesar

In Pui la 7 Iul 2011

1.        Taie pieptul de pui in felii egale, asezoneaza cu sare si piper apoi prajeste-l in unt. Dup ace s-a facut aseaza feliile de peipt de pui pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta (pentru a se scurge excesul de grasime. 2....

Sufleu cu piept de pui

In Pui la 30 Iun 2011

1.        Incinge cuptorul la 200 ° C. Unge cu unt   4 vase individuale termorezistente. 2.        Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele   in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se...

Muschi de vita in unt cu sos simplu

In Vita la 13 Iun 2011

1.        Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute. 2.          Adauga in tigaia cu carne vinul alb si...

Muschi de vita cu legume si sos cu hrean

In Vita la 30 Mai 2011

1. Incalzeste cuptorul la 180 ° . 2. Amesteca uleiul de masline si untul topit cu ierburile aromate, sare si piper, dupa gust. Toarna aceasta compozitie peste legume si amesteca bine.Aseaza legumele inttr-o tava de copt. 3. Sareaza si pipereaza carnea de vita. Aseaza...

Muschi de vita cu sos cremos cu ceapa verde

In Vita la 11 Apr 2011

Topeste untul intr-o tigaie, adauga feliile de muschi de vita si prajeste-le pe ambele parti cate 2-4 minute apoi scoatele si pastreaza-le la cald. Adauga in tigaie, fara sa o curatam, smantana, ceapa verde, rozmarinul, sare si piper. Amesteca. Intr-un vas mic amesteca amidonul alimentar...

Curcan cu sos de iaurt

In Curcan la 16 Mar 2011

Se pune intr-o cratita apa la fiert. Se adauga si un cub concentrat de legume. Dupa ce apa da in clocot se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Iaurtul se amesteca cu zeama de lamaie, patrunjelul, sare si piper dupa gust. Se strecoara carnea fiarta apoi se amesteca cu sosul...

Ficatei de pui aromati

In Ficat la 14 Mar 2011

Prajeste ficateii in 25 ge unt pe ambele parti. Adauga ceapa si caleste-o impreuna cu ficateii 2-3 minute. Adauga vinul si condimentele. Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 20-25 minute, amestecand din cand in cand. Pentru servire, incinge uleiul cu untul intr-o tigaie si caleste...

Medalioane de curcan cu sos de afine

In Pui la 14 Mar 2011

Incinge uleiul de masline cu untul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste-o 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Adauga afinele urmata de vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand lichidul se reduca la jumatate. Adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust. Pieptul de curcan prajeste-l...

Piept de curcan cu sos verde

In Curcan la 14 Mar 2011

Prajeste pieptul de curcan in unt. Pentru sos amesteca intr-un blender toate ingredientele, adaugand uleiul de masline cate 1 lingura pe rand. Serveste pieptul de curcan impreuna cu sosul verde.

Muschi de vita cu sos de vin rosu

In Vita la 14 Feb 2011

Incinge untul si uleiul intr-o tigaie. Adauga carnea si prajeste-o pe ambele parti cate 2-4 minute. Adauga usturoiul si mustarul urmat de vinul rosu si lasa sa fiarba 15 minute la foc minim. Amesteca supa cu faina si adauga in tigaie apoi amesteca bine in sos si lasa pana cand se ingroasa...

Ficat de pui in sos rosu cu stafide

In Ficat la 14 Feb 2011

Pune stafidele si vinul intr-o cratita pe foc mediu. Lasa pana cand vinul se apropie de fierbere, ia cratita de pe foc, acopera si lasa sa stea asa 15 minute. Scurge ficatul de lapte. Topeste untul intr-o tigaie, adauga ficatul si prajeste-l cate 4-6 minute/ parte. Adauga vinul cu...

Rulada de foietaj cu curcan

In Curcan la 10 Ian 2011

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor. 3. Taie foaia de aluat in...

Rulada din piept de curcan cu pesto

In Curcan la 28 Noi 2010

Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc. Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu...

Pui umplut cu midii si sos de lamaie

In Pui la 5 Oct 2010

Incinge cuptorul la 200˚C. Pieptii de pui se bat cu ciocanul (puiul se pune intre doua folii alimentare) pana cand devin mai subtiri (dar nu prea subitre) si mai mari.Se unge fiecare piept cu cate ½ lingura ulei de masline, ½ lingurita sare de mare cu ierburi aromate si ½...

Muschi de vita in sos rosu

In Vita la 5 Sep 2010

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita...

Rata aromata in sos de vin rosu

In Rata la 28 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 190°C. Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara si 1 lingura sare de mare.Se unge rata cu acest amestec si se aseaza in tava.Restul de ulei de masline se amesteca cu rozmarinul tocat si 1 lingura sare de mare.Cartofii se aseaza langa...

Piept de pui cu parmesan

In Pui la 4 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta...

Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

In Pui la 4 Iul 2010

Pentru pui , incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea cu 1-2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie apoi cu sare, dupa gust. Incinge intr-o tigaie 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie.Adauga ceapa si usturoiul si calestele 3-4 minute...

Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi

In Pui la 27 Iun 2010

Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie.Se adauga aripile si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti apoi se scot si se pun deoparte. Se adauga in tigaie morcovii, cateii de usturoi si ceapa verde si se calesc 5-6 minute, pana cand incep sa se inmoaie.Se adauga cuisoarele si se calesc...

Pui cu legume de vara

In Pui la 20 Iun 2010

Se incalzeste cuptorul la 190⁰C. Intr-un vas se amesteca uleiul cu coaja rasa si zeama de lamaie, ierburile aromate si sare de mare, dupa gust.Se unge puiul cu acest amestec apoi se aseaza intr-un vas termorezistent si se da la copt 20 minute. Intre timp, mazarea se fierbe in apa cu sare...

Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

In Vita la 9 Iun 2010

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora. Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se inmoaie apoi se scurg.Se incinge uleiul intr-un...

Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei

In Pui la 30 Mai 2010

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde, cateii de usturoi in afara de 2 (care se vor folosi la pui) si 1 lingura ulei de masline cu busuioc.Da legumele la copt 15 minute. Intr-un vas amesteca cei 2 catei de usturoi pastrati apoi...

Porc cu ceapa carmelizata

In Mancaruri cu carne la 23 Mai 2010

Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust. Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe o farfurie. Se topeste restul de unt.Se...

Muschiulet de porc cu ananas si sos picant

In Porc la 23 Mai 2010

Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas. Adauga in tigaie, langa carne, rondelele de ananas si prajeste-le, lasandu-le sa...

Afisate 1 - 30 din 75 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]