Muschi de vita cu legume si sos cu hrean

de laylalala in Vita, 30 Mai 2011 | 5338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt, topit
  • 1 kg cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 3 morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 2 gulii, curatate si taiate cubulete
  • 2 cepe rosii, curatate si taiate felii subtiri
  • 2 lingurite rozmarin proaspat tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat  tocat
  • sare si piper,dupa gust
  • 1 kg muschi de vita
  • 50 gr unt, taiat cubulete
  • Sos
  • 150 ml smantana 20%
  • 4 lingurite hrean
  •  ¼ lingurita zahar pudra
  •  ¼ lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu legume si sos cu hrean:

1.Incalzeste cuptorul la 180°.


2. Amesteca uleiul de masline si untul topit cu ierburile aromate, sare si piper, dupa gust. Toarna aceasta compozitie peste legume si amesteca bine.Aseaza legumele inttr-o tava de copt.


3.Sareaza si pipereaza carnea de vita. Aseaza carnea de vita peste legume apoi aseaza cubulete de unt peste ea. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la copt 60 minute. Dupa cele 60 minute, inlatura folia de aluminiu, intoarce carnea apoi mai da la cuptor inca 60 minute, intorcand carnea din cand in cand.


4.Pentru sos, amesteca toate ingredientele.Serveste carnea de vita stropita cu sos alaturi de legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu legume si sos cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

30.05.2011, 19:11

papa bun

laylalala 1

30.05.2011, 23:07

ionela2682 1

01.06.2011, 17:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat